„Zombie Massacre“ de Uwe Boll

Zombie Massacre se intitulează cel mai recent film al cineastului Uwe Boll (prezent aici în calitate de producător şi actor — îl interpretează pe preşedintele Statelor Unite). Pelicula este regizată de Luca Boni şi Marco Ristori, doi regizori începători care semnează totodată şi scenariul. Protagoniştii (Tara CardinalJon CamplingChristian Boeving) par a fi şi ei la început de drum şi judecând după reacţiile pe care alte producţii marca Boll le-au avut de-a lungul timpului, nu s-ar spune că această peliculă are un pedigree anume.

Şi totuşi… Şi totuşi, priviţi acest trailer:

Prezentare:

O armă bacteriologică creată de Guvernul SUA pentru a da naştere unui supersoldat dezlănţuie o epidemie într-un orăşel liniştit din mijlocul Europei de Est. Toţi cetăţenii sunt transformaţi, prin infectare, în zombi. Planul de muşamalizare necesită aducerea unei bombe atomice în uzina nucleară a oraşului; un pretins accident ar fi, astfel, sursa dezastrului. Nimeni nu trebuie să afle adevărul. O echipă de mercenari este angajată pentru ducerea la îndeplinire a misiunii. Bătălia a început. Armate de monştri împotriva echipei de militari cu simbrie. Cine va supravieţui?

Filmul este inspirat dintr-un joc video datând din 1988 creat de Benjamin Krotin.

Lansat de puţin timp, Zombie Massacre s-ar putea să ne ofere o surpriză plăcută şi deschide categoric apetitul pentru mega-ecranizarea anunţată pentru anul viitor cu World War Z, avându-l în rolul principal pe Brad Pitt.

Filmul are şi o pagină de Facebook.

Acest articol a fost citi până acum de 1056 ori.