Simon Toyne se întoarce în România

Simon Toyne, autorul romanului Sanctus publicat anul trecut de Editura All şi primit bine de publicul din ţara noastră, se va afla în România cu ocazia Târgului internaţional de carte Gaudeamus, care se va desfăşura în intervalul 21 – 25 noiembrie 2012 în Pavilionul Central Romexpo din Capitală. Cu această ocazie, autorul britanic îşi va lansa cea de-a doua carte din seria începută de Sanctus, Cheia.

Cheia este în primul rând un thriller conceput pentru a te face să dai paginile şi să citeşti până târziu în noapte, extrem de curios să afli ce urmează. Dar, la fel ca Sanctus, şi acesta conţine teme universale care stau la baza poveştii centrale. Romanul atinge teme ca religia organizată şi moralitatea, venalitatea, dragostea, sacrificiul şi onoarea.

Astfel îşi descrie autorul noua carte într-un articol oferit special publicului său din România şi publicat pe blogul Editurii All. Şi încheie într-un mod şăgalnic:

Între timp, abia aştept să vă revăd pe toţi! Vă aştept la Gaudeamus să ne salutăm! Va fi o binevenită pauză, pentru că nu va mai trebui să mă gândesc cum să închei a treia carte, şi am să vă ofer autografe pe fiecare carte – nici măcar nu trebuie să fie a mea :).

Simone Toyne a mai fost prezent în ţara noastră anul trecut, tot cu ocazia Târgului de carte Gaudeamus, pentru a lansa volumul întâi al trilogiei sale.

Acest articol a fost citi până acum de 2262 ori.


One thought on “Simon Toyne se întoarce în România

  1. Ramona

    Ahh, sunt atat de emotionata! Abia astept lansarea cartii, iar sa il vad pe Simon Toyne in realitate si sa imi dea autograf…uaaa, seara mea a devenit cu mult mai frumoasa si trebuie sa va multumesc pentru asta.

Comments are closed.