Scriitorul A.R. Deleanu, noul redactor-şef al Revistei de suspans

Începând cu numărul 9, cel din luna iunie a.c., Revista de suspans va avea un nou redactor-şef în persoana scriitorului A.R. Deleanu.

După ce a publicat mai multe povestiri în diverse reviste electronice (Suspans, Tiuk, Egophobia) şi pe hârtie (Familia), A.R. Deleanu a debutat în 2012 cu romanul Îmblânizorul apelor, la Casa de Pariuri Literare. Romanul a atras imediat atenţia criticii de specialitate, aducându-i cronici laudative în publicaţii de prestigiu precum România literară, Observator cultural, Familia, Tiuk, dar şi a cititorilor de rând — tirajul primei ediţii s-a epuizat în doar câteva luni, o a doua ediţie fiind pregătită pentru lansare cât de curând. Tot anul acesta este anuţată apariţia volumului de proză horror Acluofobia, cu o prefaţă de Mircea Pricăjan şi beneficiind de ilustraţii de Claudia Niculescu.

Venirea lui A.R. Deleanu în fruntea redacţiei Revistei de suspans marchează noua etapă în care publicaţia păşeşte. Pe parcursul acestei luni vor fi anunţate şi celelalte nume care, începând din luna iunie 2013, vor forma redacţia, precum şi modificările pe care noua echipă le va decide pentru viitorul revistei.

Mircea Pricăjan rămâne în continuare implicat în proiect, în calitate de editor.

Acest articol a fost citi până acum de 1222 ori.


One thought on “Scriitorul A.R. Deleanu, noul redactor-şef al Revistei de suspans

Comments are closed.