Programul lansărilor Gaudeamus 2012 — Editura Nemira

Multe noutăţi, lansări, 25% reducere generală, 2+1 CADOU, pachete promoţionale, Black Friday – reduceri de până la 70%!

Autori prestigioşi, peste 700 de titluri, multe noutăţi editoriale, zeci de pachete promoţionale şi reduceri fără concurenţă, toate vă aşteptă la standul Editurii Nemira al ediţiei Gaudeamus din această toamnă. Pe lângă reducerea generală de 25%, vizitatorii târgului vor beneficia de oferta 2+1 cadou şi de o excelentă selecţie de cărţi la preţ fix de 5, 10, 15 sau 20 de lei.

Nemira premiază pasionaţii de lectură. Toţi cei care cumpără cărţi de la standul Nemira pe toată durata târgului Gaudeamus, se pot înscrie pentru extragerea care va avea loc imediat după târg, când se vor oferi premii excepţionale:

– o vacantă la munte pentru două persoane, oferită de Paralela 45;
– 
două eReadere Evobook 1, oferite de partenerul nostru Evolio;
– şi un pachet cu multe cărţi Nemira.

Black Friday – preţuri cu până la 70% mai mici, pe 23 noiembrie, la standul Nemira, de la Gaudeamus. 50% reducere generală pentru cărţile Nemira, cu excepţia noutăţilor, pentru care beneficiaţi însă de 30% reducere, şi a cărţilor aflate deja la preţuri de 5, 10, 15 şi 20 de lei. În plus, am pregătit o importantă selecţie de titluri care vor avea reduceri de până la 70%.

Aveţi Card Avantaj, aveţi parte de carte Nemira în 6 rate, cu minim 30% reducere!Dacă aveţi card Avantaj şi vă faceţi proviziile de carte la standul editurii Nemira de la Gaudeamus, în perioada 21-25 noiembrie 2012, beneficiaţi de o reducere specială de minim30%, pentru orice carte care nu se află la altă promoţie sau la preţ fix de 5, 10, 15 sau 20 de lei. Mai mult, aveţi posibilitatea de a cumpăra cât de multe cărţi vă doriţi, dat fiind că pe durata târgului puteţi plăti cu până la 6 rate, fără dobândă.

Pentru posesorii de Card Star BT Nemira oferă reduceri de minim 30% şi plata în 4 rate! Posesorii de carduri de credit de la Banca Transilvania vor putea achiziţiona cărţi publicate de Nemira în 4 rate, fără dobândă, prin programul de loialitate Star BT. La fiecare tranzacţie, Nemira le va oferi acestora o reducere suplimentară de 5% faţă de discounturile valabile pe perioada Târgului Gaudeamus. Aşadar, posesorii de Card Star BT vor avea o reducere specială de 30%.

Reducere specială pentru membrii BOOKTOPIA. Toţi membrii Booktopia beneficiază, pe toată perioada targului Gaudeamus, de 30 % reducere pentru orice titlu (cu excepţia carţilor la pret fix şi a pachetelor).

Cărţile Nemira pot fi achiziţionate şi pe baza tichetelor cadou emise de societăţile Edenred (Accor), Sodexo şi Cheque Dejeuner, respective tichetele: Tichet cadou, SmartPass, Cadou Pass şi Cadhoc.
La această ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus, Editura Nemira îşi întâmpină cititorii cu un adevărat

REGAL DE EVENIMENTE, în zilele de 24 şi 25 noiembrie:

Sâmbătă, 24 noiembrie

  • Ora 13:00: Sesiune de autografe Valentin NicolauPăstrează copia şi nu uita originalul şi România feudelor târzii.
  • Ora 15:00: Lansare Anticipaţia. Vor vorbi: Alexandru Mironov, Mihai-Dan Pavelescu, Andi Caragea şi Mircea Opriţă.
  • Ora 16:00: Lansare roman fantasy, Armata moliilor, colecţia Nautilus, de Liviu Radu. Vor vorbi: Michael Hăulică şi Ştefan Ghidoveanu.
  • Ora 16:30: Lansare volum de povestiri SF, A doua venire, de Marian Truţa, colecţia Nautilus. Vor vorbi: Cristian M. Teodorescu şi Mihai-Dan Pavelescu.
  • Ora 17:00: Lansare roman Arrhetonul, de Lavinia Bârlogeanu. Vor vorbi: scriitorul Caius Dobrescu, criticul literar Mircea Martin şi publicistul Valentin Protopopescu.

Duminică, 25 noiembrie

Acest articol a fost citi până acum de 1192 ori.