Prețuri speciale pentru participanții români la The Horror Writer’s Workshop, Transylvania 2016

Cea de-a doua ediție a The Horror Writer’s Workshop, organizată de Writers & Publishers International, va avea loc în perioada 7 – 14 august în satul Simon, Bran. Invitatul special al evenimentului va fi Brian Evenson, profesor de arte literare la CalArts Valencia (California) și autor premiat internațional.

TheHorrorWritersWorkshop

The Horror Writer’s Workshop va consta în:

  • Ateliere de lucru, prin care cursanții vor avea acces la toate instrumentele și tehnicile necesare scrierii unei povești de horror de succes, precum și la informațiile legate de publicare și construirea unei cariere ca scriitor de horror.
  • Critică aplicată cu Brian Evenson, pentru o poveste scurtă (cel mult 3.000 cuvinte) sau primul capitol dintr-un roman.
  • Critică aplicată cu Tausha Johnson pentru două poezii (până la 50 de versuri) și o scurtă poveste (cel mult 3.000 cuvinte).
  • Tutoriale individuale cu Brian Evenson, prin care cursanții vor primi atât evaluarea scrierilor lor, cât și sugestii pentru îmbunătățirea acesteia.
  • Cel puțin trei recomandări individuale de publicații cărora participanții își pot prezenta lucrările.

În plus, toți cursanții vor beneficia de:

  • 7 nopți cazare cu pensiune completă (pe durata excursiilor participanții își vor asigura mesele) Mama Cozonacilor, Simon.
  • Excursii: Bran (preț bilet intrare inclus), Râșnov, Sighișoara.
  • Cocktailuri de bun venit.
  • Petrecere de sfârșit cu grup tradițional de dansatori și cântăreți.

Mai multe detalii despre facilitățile incluse în preț puteți găsi pe site-ul evenimentului.

Pentru a încuraja participarea scriitorilor români, Writers & Publishers International oferă un preț special de 600 euro participanților români înscriși până la data de 7 iulie 2016. Experiența nu este obligatorie, candidații trebuie doar să fie pasionați de a scrie literatură horror și, bineînțeles, să cunoască limba engleză la nivel conversațional.

Pentru mai multe informații despre The Horror Writer’s Workshop Transylvania vizitați

www.workshopwriters.com

Contact: Ina Lolescu, Programme Coordinator

info@workshopwriters.com

0034 727793540

Acest articol a fost citi până acum de 2027 ori.