Poeticile IDC – (Pre)textele de lectură publică la Atelier IDC

Ajunse la finiş, marcate de drumul spre Atelierele IDC, gândurile transcrise la ateliere creative pot fi rostite întro lectură publică. Poetul Răzvan Ţupa, coordonatorul Atelierelor IDC de la această ediţie a III-a, a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”, a decis ca scriitorii să îşi audă propriile creaţii întrun mod inedit.

Al cincilea Atelier de Creative writing, meridianul din această serie, fiind şi cel concluziv, se va desfăşura pe 10 noiembrie, în Stabilimentul de Arte Grafice Energiea. Evenimentul începe la ora 15:00 şi durează aprox. două ore. Pentru locuri „mai în faţă şi central” puteţi veni mai devreme.

Accesul la atelier este liber si nu implică participarea la Concurs sau la Atelierele IDC precedente. Pentru curioşi vom face un scurt istoric al Atelierelor IDC. Pentru doritori, promitem că vom organiza din 2013 Ateliere de Creative writing, axate pe poezie şi pe proză.

Acest atelier face parte dintr-o serie de evenimente similare dedicate scrierii creative care sunt organizate de AdLittera Project împreună cu poetics.ro, doar în perioada desfăşurării Concursului IDC 2012. Prin Atelierele IDC se doreşte ca publicul să poată învăţa noţiuni elementare despre poezie. La sfârşitul atelierelor, publicul poate scrie şi lectura critic, pentru o mai bună înţelegere de cum se poate cultiva poezia.

Vă reamintim că vă puteţi înscrie în Concurs IDC până pe 11 Nov. 2012, ora 23:59.

Dacă nu aţi avut curaj să vă înscrieţi în concursul IDC, nu e prea târziu. Totuşi, citiţi Regulamentul aici.

Succes!

CIPRIAN BURCOVSCHI
Fondator/PDG AdLittera Project

Acest articol a fost citi până acum de 1029 ori.