Litera şi La Bibliotheque Centre Beaute aduc magia Crăciunului mai aproape de cititori!

Miercuri, 19 decembrie, de la ora 17:30, Litera şi La Bibliotheque Centre Beaute vă invită la lansarea volumului Marea Carte a Crăciunului un eveniment aparte în care invitatul principal va fi Moş Crăciun. Vom citi şi vom crea decoraţiuni frumoase, ne vom juca împreună cu Moşul şi ajutoarele lui — elfi şi spiriduşi — vom împodobi bradul, vom cânta colinde şi vom fi plini de voie bună. 

De asemenea, pentru că miracolele se întâmplă celor care cred în ele, evenimentul are cop umanitar, toţi cei prezenţi fiind invitaţi să contribuie cu o donaţie ( o jucărie, o hăinuţă, o carte etc.) către  Asociaţia Ana şi copiii. Litera retrăieşte bucuria copilăriei şi este alături de asociaţia mai sus menţionată  printr-o donaţie de carte.

În prag de sărbătoare, vă aşteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de zâmbetele sincere ale copiilor şi de cadourile lui Moş Crăciun!

— • —

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Acest articol a fost citi până acum de 1033 ori.