Lansare „Watership Down“ de Richard Adams la Librăria Humanitas de la Cişmigiu

Librăria Humanitas de la Cişmigiu vă invita sâmbătă, 15 decembrie, ora 17.00, să descoperiţi o poveste care a fascinat generaţii întregi: Watership Down de Richard Adams, apărută la Editura Humanitas.

Vorbesc: Ioana Nicolaie şi Iustina Croitoru.

Citesc actorii: Dan Rădulescu şi Andrei Runcanu.

Watership Down de Richard Adams – una dintre cele mai iubite cărţi ale tuturor timpurilor, tradusă în 50 de limbi vândută în peste 50 de milioane de exemplare

Într-o zonă liniştită din Anglia rurală, unde-şi au sălaşul mai multe familii de iepuri, se arată la un moment dat semnele ameninţătoare ale apropierii oamenilor. Ce şanse vor avea un iepuraş vizionar şi fratele său, dăruit cu toate virtuţile unei căpetenii, să-şi salveze prietenii şi să-şi poarte ceata înspre locuri neumblate de oameni ca să-şi întemeieze noul sălaş? Şi ce sacrificii vor trebui să facă pentru a şi-l ocroti? Începe o călătorie cum nu le-a mai fost dat sã facã vreodată iepurilor, o adevărată odisee, cu pericole şi ispite la tot pasul, cu îndoieli şi temeri, cu intrigi şi caractere puternice. Destinaţia: Watership Down, locul ideal, ferit de primejdii, unde iepurii îşi pot duce traiul fără griji. O poveste care a fascinat generaţii întregi de copii şi nu numai.

Acest articol a fost citi până acum de 1078 ori.