Lansare de carte: „Pe cine nu lași să moară…” de Anamaria Ionescu

Joi, 27 iunie 2013, ora 18.30, în Foaierul Sălii de Concerte „Mihail Jora” al Societăţii Române de Radiodifuziune, va avea loc lansarea volumului „Pe cine nu laşi să moară…”, de Anamaria Margareta Ionescu. Cu această carte, publicată la Editura Tritonic, autoarea se află la cel de al doilea volum al său de proză scurtă.

Redactor la postul Radio România Antena Satelor, Anamaria Margareta Ionescu a debutat ca scriitoare în anul 2008 cu nuvela „Călătorie în familie”, publicată la rubrica „Luxul lecturii”, realizată de publicistul Dan Mucenic. A mai publicat în revista literară Fereastra şi are apariţii literare frecvente în revista Vatra Veche din Tg. Mureş şi în Revista de suspans.

În 2009, Anamaria Margareta Ionescu a publicat primul său volum de proză scurtă, „Camera obscură”. În acelaşi an s-a numărat printre laureaţii concursului de literatură „Agatha Grigorescu Bacovia” din Mizil, premiu primit pentru nuvela „Confesiune”. În prezent, autoarea are în lucru o piesă de teatru şi un roman.

Acest articol a fost citi până acum de 1111 ori.