“Labirintul morții” de Oana Mujea, la chioşcurile de ziare începând de azi

Al treilea roman din seria poliţistă marca EVZ

După romanele Cacealma şi Alibiul perfect, Oana Mujea revine cu a treia carte din seria romanului polițist marca EVZ, de data aceasta cu o poveste terifiantă despre mintea umană şi despre ceea ce poate concepe aceasta.

Nu crimele în sine vă vor da fiori, ci mintea bolnavă care poate pune la cale o asemenea faptă. Încrederea este pusă la încercare, loialitatea şi spiritul de echipă. Mesajul este unul simplu, trebuie să ai mereu încredere în cei apropiaţi ca să poţi ieşi la lumină. Este o poveste despre încredere oarbă, despre prietenie adevărată şi situaţiile ciudate în care te aruncă viaţa.

Cincisprezece personaje dintre care paisprezece trebuie să moară. Un plic misterios, o piesă de teatru în care actorii trebuie să moară cu adevărat, toţi actorii, mai puţin unul. Numai că planul de acasă nu se potriveşte cu cel de la teatru. Simona Virgil începe să înţeleagă jocul, la fel şi Laurenţiu Sârbu. Cu toate că labirintul teatrului îi desparte, încep să gândească la fel şi să plănuiască scăparea şi prinderea asasinului. Unul dintre actori îi ucide pe ceilalţi. Nu poţi să ai încredere în nimeni, nici chiar în propria umbră. Coşmarul începe!

Romanul Labirintul morții apare în data de 6 noiembrie alături de Evenimentul zilei, la preţul de 3,9 lei.

Următorul roman va apărea peste două săptămâni şi se va intitula Crimă în direct.

Sursa: EVZ.ro

Acest articol a fost citi până acum de 1050 ori.