GazetaSF nr. 21/octombrie 2012

A apărut numărul 21 al GazeteiSF, publicaţia fondată de George Sauciuc şi condusă de Simona Şerbănescu.

Această ediţie aduce multe proze interesante (printre semnatari: Sergiu Someşan, Florentin Haidamac, Alexandra Niculae, Ovidiu Bufnilă, Elena Potocean etc.), articole de Marcel Gherman, Andra Aştefănesei, Elena Potocean.

În editorialul său, George Sauciuc spune:

Vă anunţ că Gazeta SF va intra în reorganizare, având din/de numărul viitor o apariţie ancorată în dată fixă şimulată pe dorinţele cititorilor, o altă viziune ancorată în profesionalism şi ambalată în evoluţie.

Acest număr ne oferă, de această dată, nu una, ci două rubrici de revista revistelor. Alexandru Ioan Despina îşi duce mai departe Scriptorium, aşa cum ne-a obişnuit, comentând producţia autohtonă de proză apărută în publicaţiile lunii octombrie (Nautilus, Suspans, Revista de suspans). Un citat:

[…] cu o asemenea varietate de subiecte şi proze, sunt sigur că Revista de suspans se va impune în cel mai scurt timp pe piaţă. Începe deja să se afirme ca o pistă de lansare pentru noua generaţie de scriitori.

A doua rubrică, intitulată Impresiile fetei din lună, îi aparţine Teodorei Gheorghe, care comentează strict prozele publicate în primul număr al revistei noastre.

Primul număr al Revistei de suspans a sosit pe 1 octombrie şi a adus fiori, aventură, groază şi, desigur, mult, mult suspans. Editoriale, recenzii, interviuri, filme, poezie – sunt numai câteva din ingredientele de succes ce alcătuiesc paginile virtuale ale revistei. Mă voi opri însă la povestirile de la rubrica Proză.

Vă dorim lectură plăcută!

Acest articol a fost citi până acum de 2001 ori.