Final Frontier 7 – cum a fost ziua 1

Astăzi a început cea de-a 7-a ediție a singurul târg de carte SF&Fantasy din Romania, Final Frontier, care are loc la Universitatea Dimitrie Cantemir.

Azi a început cea de-a 7-a ediție a singurului târg de carte SF&Fantasy din Romania, Final Frontier. Noi am fost într-o vizită scurtă, am făcut și câteva poze, și sperăm să vă convingem să mergeți și voi mâine, 25 martie. Târgul are loc în incinta Universității Dimitrie Cantemir (foarte aproape de stația de metrou Timpuri Noi).

La standul editurii Herg Benet au fost prezenți Cristina Nemerovski și Flavius Ardelean, care stăteau de vorbă, relaxant, cu vizitatorii. Editura oferea mai multe titluri la reducere. Noi am scris despre noutățile lor în ultimele numere ale Revistei de Suspans (despre Dresoarea, Dispariția din Silver Water, Tu), dar vă recomandăm în egală măsură și cărțile lor aparute în anii trecuți.

La Tritonic, au fost prezenți cu volume și colaborări în volume noi autorii: Lucian Dragoș Bogdan, Teodora Matei, Cătălina Fometici, Daniel Timariu. Tot de acolo puteți achiziționa cu autograf exemplare de Anamaria Ionescu, Petru Berteanu, Bogdan Hrib, Mihai Alexandru Dincă și mulți alții.

Editura Nemira a venit cu o bibliotecă pe care, suntem siguri, ne-o dorim cu toții:

Trecând pe lângă standul editurii Paladin, mi-am amintit că îmi doresc mult să citesc seria Asassin’s Creed. Tot acolo găsiți romanele lui Neil Gaiman sau Povestea slujitoarei de Margaret Atwood.

La standul editurii Quantum Publishers am revăzut-o pe Cristinne C.C. și am cunoscut-o pe Theo Anghel. Puteți pleca acasă cu întreaga serie „Am murit, din fericire“, scrisă de Theo (5 volume) și să vă pierdeți în lectură până când va veni și la noi, în sfârșit, primăvara. Cât despre Cristinne, va lansa mult-asteptata continuare a seriei Ephialtes în curând. Despre primul volum noi am scris anul trecut, aici.

Crux Publishing a fost prezent cu două noutăți editoriale: Arlequine de George Cornilă și Împăratul ghețurilor de Ana-Maria Negrilă.

De la editura HAC!BD ne-a încântat La moara lui Dragomir, un volum de povești populare rescrise de Andreea Luca și foarte frumos ilustrate de Sebastian Luca. El a apărut mai demult, dar este un deliciu vizual, și dacă nu știați despre el, noi credem că ar trebui să aflați.

Cât despre obiectele de fanart, ne-au încântat cei de la Societatea Tolkien din Romania cu măiestria și creativitatea lor. Găsiți o mulțime de obiect de decor superbe desprinse din universul cărților lui Tolkien, semne de carte frumos ilustrate, terarii, mandale. Opriți-vă și la standul lor, merită!

Ca și anul trecut, la Noctis Art am găsit cele mai frumoase semne de carte pictate. În plus, anul acesta am descoperit-o pe Puc Art & Toys, de unde puteți lua ilustrații manga/ anime, jucărioare și cele mai frumoase pufoșenii de stickere.

La Final Frontier mai sunt prezente editurile: Crime Scene Press, Millennium Press, Pavcon, jocuri VR, boardgames și multe obiecte de fanart interesante pe care vă invităm să le descoperiți mâine, la o cafea bună și waffles. Lectură plăcută!

Acest articol a fost citi până acum de 2573 ori.