Editura Trei lansează ediția a II-a a romanului „Războiul Z” de Max Brooks

RĂZBOIUL Z de Max Brooks
Traducere din engleză de Bogdan Perdivară
Colecţia: Epsilon SF
Nr. de pagini: 448
Preţ: 39.00 lei

Din 21 iunie şi în cinematografe Ziua Z Apocalipsa cu Brad Pitt

Noua copertă a cărţii scrise de Max Brooks porneşte de la o secvenţă din thriller-ul SF Ziua Z Apocalipsa, cu Brad Pitt în rolul principal, care va avea premiera pe 21 iunie 2013.

Un medic chinez asistă la primele cazuri ale unei epidemii inexplicabile, care cuprinde treptat întreaga lume. În mai puţin de un an, populaţia Americii îşi găseşte adăpost în lagărele pentru refugiaţi din Cuba, europenii se baricadează în castele medievale, iar Pakistanul abate asupra planetei iarna nucleară…

„Pacientul zero“ al pandemiei apare în China, al cărei guvern încearcă să restricţioneze infecţia şi inventează o criză ce implică Taiwanul pentru a-şi masca activităţile. Epidemia se răspândeşte însă în alte ţări prin intermediul comerţului cu organe de pe piaţa neagră şi al refugiaţilor, înainte ca răbufnirea ei în Africa de Sud să o aducă în atenţia publicului… Peste zece ani, peisajul geopolitic al planetei este transformat pentru totdeauna.

„Omenirea s-a clătinat în pragul extincţiei…“

Maximillian Michael „Max“ Brooks (n. 1972) este scriitor şi scenarist american, fiul regizorului Mel Brooks şi al actriţei Anne Bancroft. Războiul Z s-a vândut în 600.000 de exemplare, iar din 21 iunie 2013 thrillerul SF Ziua Z Apocalipsa, cu Brad Pitt în rolul principal, va putea fi urmărit în cinematografe.

Acest articol a fost citi până acum de 1065 ori.