A doua ediție a „The Horror Writer´s Workshop” va avea loc la Bran

The Horror Writer´s Workshop, Transylvania 2016Organizaţia Writers & Publishers International (WPI) se întoarce la Bran şi continuă sponsorizarea The Horror Writer’s Workshop, Transylvania, ediţia 2016. Evenimentul va avea loc în perioada 7 – 14 august în satul Simon, Bran și îl va avea ca moderator pe Brian Evenson, scriitor şi profesor american, premiat atât pentru activitatea sa literară (premiul „ALA/RUSA pentru cel mai bun roman horror” în 2009) cât și pentru cea didactică (Creative Writer’s Fellowship acordat de National Endowment for the Arts în 1995).

După succesul pe care l-a înregistrat ediția anterioară a The Horror Writer’s Workshop, cea care l-a avut ca invitat pe Richard Thomas, WPI își propune să colaboreze îndeaproape cu scriitorii români şi speră că ediţia din 2016 va reprezenta un mixt echilibrat de participanţi din mai multe țări – SUA, Spania, Canada şi România. „În 2015 am fost încântaţi să îl avem alături de noi pe Igor Bergler (autorul romanului Biblia pierdută). Întâlnirea dintre scriitorii români şi cei din alte ţări crează un schimb cultural şi literar profund şi semnificativ. Sperăm să vedem cât mai mulţi scriitori români anul acesta” a declarat Tausha Johnson, preşedinte Writers & Publishers International.

Pentru a încuraja scriitorii români să participle la workshopul din 2016, WPI oferă un preț special de 600 de euro candidaților care demonstrează interesul şi capacitatea de a scrie dark fiction (incluzând toate sub-genurile). Experienţa nu este obligatorie, candidaţii trebuie să aibă pasiune pentru scris şi dorinţa de a-şi duce scrierea la un alt nivel.

 The Horror Writer’s Workshop, Transylvania se va desfăşura în perioada 7-14 august la pensiunea Mama Cozonacilor, Bran, Braşov, România.

Pentru mai multe informații despre The Horror Writer’s Workshop, Transylvania, vizitați

www.workshopwriters.com

Contact: Ina Lolescu, Programme Coordinator

info@workshopwriters.com

0034 727793540

Acest articol a fost citi până acum de 2108 ori.