„Destine pierdute“ de Adina Speteanu, primul volum din seria „Dincolo de moarte“

Cartea, un roman YA, va fi lansată la Gaudeamus

Din partea Editurii Tritonic vine o veste bună pentru iubitorii literaturii YA cu accente supranaturale. În scurt timp va ieşi pe piaţă un prim volum al unei astfel de serii, numită Dincolo de moarte, iar autoarea este o româncă, Adina Speteanu. Romanul de deschidere poartă titlul Destine pierdute .

Pentru Natalia, viața ei este așa cum și-a dorit. Liniștită, normală, fără evenimente surprinzătoare. Însă odată cu apariția Lorenei lucrurile încep să se schimbe, iar legendele prind viață. Realitatea nu este niciodată ceea ce pare. În spatele unei lumi aparent normale, întotdeaună se află secrete periculoase, uneori mortale.

O prietenie interzisă de regulile unei lumi blestemate. O poveste de dragoste imposibilă pune acum în pericol viața tuturor. Un suflet însetat de răzbunare își caută dreptatea. Într-un joc al morții, salvarea stă numai în forțele proprii.

Trădări, minciuni, și o legendă ce schimbă totul. Când nu mai ai nimic de pierdut, să rămâi în viață este cel mai greu…

Destine pierdute va avea lansarea în cadrul Târgul internaţional de carte Gaudeamus, ediţia XX, care se va desfăşura la complexul expoziţional Romexpo, pavilionul central, Bucureşti, în intervalul 20-24 noiembrie. Evenimentul se va desfăşura la standul editurii, sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 11. Vor participa autoarea, scriitoarea Monica Ramirez şi editorul Bogdan Hrib.

Adina Speteanu s-a nascut în 1994, în Bucuresti. Este eleva a Colegiului National „Mihai Viteazul”. Activitatea sa literară începe pe forum-urile de creaţie, în revista şcolii şi apoi pe platforma literară „Cititor de proză”. a debutat editorial cu romanul Crimă la timpul trecut (Tritonic, 2012).

Acest articol a fost citi până acum de 1606 ori.