CONCURS: Câştigați 2 ex. din romanul „Miasma” de Flavius Ardelean

Cu sprijinul Editurii Herg Benet, Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi 2 exemplare din romanul Miasma de Flavius Ardelean.

Concurs_Miasma_Flavius_Ardelean

Despre concurs:

Durata concursului: 21 iunie 27 iunie 2016.

Ce aveţi de făcut: Spuneţi-ne într-un comentariu la această postare cum se numește celălalt volum din seria „Miasma”, apărut deja la Herg Benet.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web random.org.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe blogul revistei in data de 28 iunie 2016 , urmând să ne furnizeze adresa poştală la care doresc să primească premiul. De expedierea cărţilor se va ocupa Editura Herg Benet.

Mult succes!

 


Despre carte:

„Lumea nu e ceea ce pare a fi. Până și ne’Lumea se teme de ea. La câteva secole după dispariția sfântului Taush, într-o lume în care începuturile sunt de mult mituri, în fosta cetate Mandragora, un preot găsește pe treptele bisericii din cartierul Primi un ars misterios pe care îl adoptă și-l îngrijește ca pe propriul fiu, scăpându-l astfel de la moarte. Câteva luni mai târziu, adolescentele cetății cad într-un somn adânc din care nu se mai trezesc. Medicul Algor Kunrath și farmacistul Alambiq, preotul Sarban și povestitorul Alecu Deleanu, inocenta Lili Bunte și ucenicul Bruno Krabal, Hâdul platformelor, Omul cu cap de cal și cohorta sa de oameni-șobolani, Jumătat’ de Om cu ai săi cerșetori din Burta Vacii – oameni și ne’Oameni prinși în luptă în ultimele zile ale cetății Alraunei.”

„Un specialist în apocaliptită.“ (Dan C. Mihăilescu, Omul care aduce cartea)

„Flavius Ardelean este un artist al stărilor depresive.“ (Marius Miheț, România literară)
Despre autor:

Flavius Ardelean este scriitor, traducător și manager cultural specializat în industria de carte. S-a născut la Brașov în 1985 și a absolvit liceul german J. Honterus; a studiat relații internaționale și studii europene (BA, Cluj-Napoca), management artistic și studii culturale (MA, Ludwigsburg, Germania) și management editorial (MA, Oxford, Marea Britanie). A lucrat pentru câteva edituri și librării online din România. Este autorul romanului „Îmblânzitorul apelor” (CDPL, 2012; Herg Benet, 2014) și al volumelor de povestiri „Acluofobia” (Herg Benet, 2013, 2014) și „Bizaroproze” (Herg Benet, 2014), pentru care a primit două premii Tiuk și un premiu Vladimir Colin, și a tradus romane din germană și engleză pentru editurile Millennium Books și Paladin. În prezent trăiește în Marea Britanie cu logodnica sa, artist plastic, ilustratoarea volumelor „Bizaroproze” și „Scârba sfântului cu sfoară roșie”, și lucrează în domeniul editorial academic. Au un teckel arogant.

„Scârba sfântului cu sfoară roșie” este primul volum din ciclul „Miasma”.

Acest articol a fost citi până acum de 1566 ori.


25 thoughts on “CONCURS: Câştigați 2 ex. din romanul „Miasma” de Flavius Ardelean

  1. Raluca Denise

    Celalalt volum din seria „Miasma“ se numeste „Scârba sfântului cu sfoară roșie“

  2. Ipate Daria Gabriela

    Al doilea volum din seria „Miasma“ se numeste „Scarba sfantului cu sfoara rosie“

Comments are closed.