CONCURS: De la Editura Univers, 2 exemplare „Nedoriţi” de Kristina Ohlsson

Cu sprijinul Editurii UniversRevista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi unul din cele 2 exemplare ale romanului Nedoriţi de Kristina Ohlsson (trad. Petru Iamandi) puse în joc.

Dorim astfel să sărbătorim relansarea unei colecţii, Enigma, care a încântat cititorii vreme de mulţi ani.

Despre concurs:

Durata concursului: din 17 până în 31 ianuarie 2013.

Ce aveţi de făcut: Daţi like la pagina noastră de Facebook (dacă nu aţi făcut-o deja) şi nominalizaţi într-un comentariu la această postare sau pe wall-ul nostru titlul celuilalt roman apărut în noua serie a Colecţiei Enigma de la Editura Univers.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi în data de 31 ianuarie 2013, folosind aplicaţia web Random.org.

Câştigătorii vor fi anunţaţi atât aici, pe blogul revistei, cât şi pe pagina noastră de Facebook, urmând ca ei să ne furnizeze adresa poştală la care doresc să primească premiul. De livrarea premiilor se va ocupa Revista de suspans.

Despre carte:

Atunci când o fetiţă dispare dintr-un tren aglomerat, fără ca nimeni să observe, poliţia din Stockholm se confruntă cu un caz în care nici principalul suspect, nici motivele nu sunt cele care par evidente la prima vedere. Lucrurilor iau o întorsătură dramatică o dată cu găsirea cadavrului fetiţei, care are scris pe frunte „nedorită“; la scurt timp este anunţată dispariţia unui alt copil, iar investigatorii îşi dau seama că au de-a face cu un criminal în serie.

Despre autoare:

Kristina Ohlsson (n. 1979) este analist pe probleme de securitate pentru poliţia suedeză. A lucrat pentru Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Apărării Naţinale din Suedia în calitate de expert în conflictul din Orientul Mijlociu şi politică Externă a Uniunii Europene. Primul ei roman, Nedoriţi, publicat în 2009, s-a bucurat de o primire extraordinară din partea criticii de specialitate şi a fost tradus în 23 de ţări.

Acest articol a fost citi până acum de 6793 ori.


84 thoughts on “CONCURS: De la Editura Univers, 2 exemplare „Nedoriţi” de Kristina Ohlsson

 1. costy

  Titlul celuilalt roman apărut în Colecţia Enigma de la Editura Univers este „Justiţiarii“ de Adam CREED

 2. aron

  Sper ca aici trebuie sa scriu pt concurs asa ca o sa postez raspunsul meu care este :titlul celuilalt roman apărut în Colecţia Enigma de la Editura Univers este „Justiţiarii“ de Adam CREED

 3. MIHAI PAULA

  Celalalt roman , din colectia Enigma, este „Justitiarii“, de Adam Creed.

 4. nicolae claudia

  Titlul celuilalt roman apărut în Colecţia Enigma de la Editura Univers este “Justiţiarii” de Adam CREED

 5. acatrinei veorica

  Titlul celuilalt roman apărut în Colecţia Enigma de la Editura Univers este “Justiţiarii” de Adam CREED

Comments are closed.