CONCURS: De la Editura Trei, 3 exemplare „Războiul Z“ de Max Brooks

Cu sprijinul Editurii Trei, Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi unul din cele 3 exemplare ale romanului Războiul Z de Max Brooks (trad. Bogdan Perdivară) puse în joc.

Despre concurs:

Durata concursului: din 27 noiembrie până în 4 decembrie.

Ce aveţi de făcut: Vă abonaţi la newsletter-ul Revistei de suspans folosind formularul de aici şi nominalizaţi într-un comentariu la această postare sau pe pagina noastră de Facebook un alt titlu apărut la Editura Trei în colecţia Epsilon.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi în seara zilei de 4 decembrie, folosind aplicaţia web Random.org.

Câştigătorii vor fi anunţaţi atât aici, pe blogul revistei, cât şi pe pagina noastră de Facebook, urmând ca ei să ne furnizeze adresa poştală la care doresc să primească premiul. De livrarea premiilor se ocupă partenerii noştri de la Editura Trei.

Despre carte:

Războiul Z a fost recompensat cu Premiul Audie 2007 

Un medic chinez asistă la primele cazuri ale unei epidemii inexplicabile, care cuprinde treptat întreaga lume. În mai puțin de un an, populația Americii își găsește adăpost în lagărele pentru refugiați din Cuba, europenii se baricadează în castele medievale, iar Pakistanul abate asupra planetei iarna nucleară…

„Pacientul zero“ al pandemiei apare în China, al cărei guvern încearcă să restricționeze infecția și inventează o criză ce implică Taiwanul pentru a-și masca activitățile. Epidemia se răspândește însă în alte țări prin intermediul comerțului cu organe de pe piața neagră și al refugiaților, înainte ca răbufnirea ei în Africa de Sud să o aducă în atenția publicului… Peste zece ani, peisajul geopolitic al planetei este transformat pentru totdeauna.

„Omenirea s-a clătinat în pragul extincţiei…“

Despre autor:

Maximillian Michael „Max“ Brooks(n. 1972) este scriitor și scenarist american, fiul regizorului Mel Brooks și al actriței Anne Bancroft. Războiul Z s-a vândut în 600.000 de exemplare și va fi transpusă de Brad Pitt pentru marele ecran în 2013.

— • —

Urmăriţi un trailer al ecranizării care se va lansa cel mai probabil în vara anului 2013:

Acest articol a fost citi până acum de 3132 ori.


22 thoughts on “CONCURS: De la Editura Trei, 3 exemplare „Războiul Z“ de Max Brooks

Comments are closed.