CONCURS: De la Editura RAO, 3 exemplare „O amintire de la Paris” de Eugen Ovidiu Chirovici

Cu sprijinul Editurii RAO, Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi unul din cele 3 exemplare ale romanului O amintire de la Paris de Eugen Ovidiu Chirovici puse în joc.

Despre concurs:

 

Durata concursului: din 20 până în 31 decembrie a.c.

Ce aveţi de făcut: Daţi like la pagina noastră de Facebook (dacă nu aţi făcut-o deja) şi nominalizaţi într-un comentariu la această postare sau pe wall-ul nostru titlul altei cărţi de Eugen Ovidiu Chirovici publicate de Editura RAO.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi în data de 31 decembrie, folosind aplicaţia web Random.org.

Câştigătorii vor fi anunţaţi atât aici, pe blogul revistei, cât şi pe pagina noastră de Facebook, urmând ca ei să ne furnizeze adresa poştală la care doresc să primească premiul. Premiilor vor fi trimise după data de 7 ianuarie 2013 de către partenerii noştri de la Editura RAO.

Despre carte:

James Cobb – un celebru psihiatru newyorkez – este angajat de un milionar în vârstă pentru a-l ajta prin metoda hipnozei să elucideze misterul unei crime petrecute la Paris în urmă cu treizeci de ani. „Şedea în mijlocul propriei bunăstări cu aerul unui chiriaş stingher, căruia îi plăcea ceea ce vedea, însă ştia în acelaşi timp că nimic nu-i aparţine cu adevărat.(…) Fiecare gest, fiecare privire şi fiecare cuvânt păreau studiate, făcându-te să te întrebi dacă nu cumva ceea ce vedeai nu era decât o mască şlefuită cu migală în timp, în spatele căreia se ascundea un necunoscut imprevizibil, ca toţi marii timizi.”

Citiţi un fragment din roman şi un interviu cu autorul în Revista de suspans nr. 1/octombrie 2012.

Despre autor:

Eugen Ovidiu Chirovici este de profesie economist, scriitor şi jurnalist şi a îndeplinit funcţia de Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România în perioada nov. 2003-nov. 2010. Este al doilea născut în familia Radu şi Maria Chirovici. A primit Marele Premiu pentru Jurnalism (1999), Premiul Pamfil Şeicaru (2000), Medalia de Aur a Centrului Ecumenic Internaţional (2000), Premiul pentru Jurnalism al ANSVM (2002), etc. In 2002 a fost decorat de Preşedintele Romaniei, Ion Iliescu cu Ordinul „Steaua Romaniei”. A publicat peste 1000 de articole în România şi străinătate şi este autorul a cinci romane şi mai multe cărţi de eseistică şi istorie economică. Ca scriitor a debutat în 1989 cu proză scurtă în România Literară, Astra, Vatra, Luceafărul, iar primul său roman, Masacrul, a fost vândut în 1991, în 60.000 de exemplare. Au urmat mai multe succese literare, printre care Comando pentru general (bestseller), Spectacolul reformei văzut de la galerie. România, zece ani după… (o istorie economică şi politică a primei decade postdecembriste), Naţiunea virtuală (eseu despre globalizare). În anul 2005, începe colaborarea cu Editura RAO, publicând: Misterele istoriei: religie, politică şi bani, A doua moarte, Suflete la preţ redus şi La broasca leşinată, Noua economie: ABC pentru viitorii milionari, Puterea, Labyrinth.com, Voodoo, Pulbere Neagră. Site: http://eochirovici.ro/

Acest articol a fost citi până acum de 5710 ori.


69 thoughts on “CONCURS: De la Editura RAO, 3 exemplare „O amintire de la Paris” de Eugen Ovidiu Chirovici

  1. Cristian

    Domnul Eugen Ovidiu Chirovici este unul dintre romanii a caror activitate/cariera reprezinta un model demn de urmat pentru noi, oamenii „de rand“, sau cel putin pentru mine, un umil elev. In fine, deja am deviat de la subiect…. una dintre cartile domnului Chirovici pe care va invit sa o lecturati este “Comando pentru general „, aceast roman fiind, din cate am auzit, un bestseller. In final sper sa fiu unul dintre norocosii castigatori! 🙂

  2. Cristian

    Iar pentru concurs voi aminti de „Pulbere neagră“ un roman al domnului Eugen Ovidiu Chirovici , publicat la Bucuresti, in 2010 prin Editura RAO.

Comments are closed.