CONCURS: De la Editura Polirom, 3 exemplare „Câteva lucruri despre tine“ de Florin Irimia

Câştigătorii romanului vor putea afla confesiunea celui pe care "moartea pare să-l însoţească la fiecare pas, dar nu-l atinge niciodată".

Cu sprijinul Editurii PoliromRevista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi unul din cele 3 exemplare ale romanului Câteva lucruri despre tine de Florin Irimia puse în joc.

Despre concurs:

Durata concursului: din 5 până în 12 septembrie 2014.

Ce aveţi de făcut: Spuneţi-ne într-un comentariu la această postare ce alt roman a mai publicat Florin Irimia la Editura Polirom în colecţia Ego. Proză.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi în data de 13 septembrie, folosind aplicaţia web Random.org.

Câştigătorii vor fi anunţaţi atât aici, pe blogul revistei, cât şi pe pagina noastră de Facebook, urmând ca ei să ne furnizeze adresa poştală la care doresc să primească premiul. De livrarea premiilor se ocupă partenerii noştri de la Editura Polirom.

Despre carte:

Un bărbat îi spune unui „doctor” povestea sa, care pare desprinsă dintr-un film. Deşi îşi dispreţuieşte tatăl, pe zi ce trece îi seamănă tot mai mult. Dezastrele se ţin lanţ în viaţa lui încă din copilărie, cînd, după divorţul părinţilor, mama (cu probleme la fel de mari ca şi tatăl) îi moare într-un accident de avion. Pe măsură ce se „maturizează”, el transformă seducerea femeilor într-o adevărată obsesie, fără să conştientizeze prea bine acest lucru. Ori de cîte ori încearcă să schimbe ceva, viaţa îl pune cu botul pe labe, toate relaţiile sale terminîndu-se printr-o tragedie. Moartea pare să-l însoţească la fiecare pas, dar nu-l atinge niciodată. Asta pînă ce într-o zi se hotărăşte s-o cheme la el. Nu înainte însă de-a mai face o ultimă confesiune…

Despre autor:

FLORIN IRIMIA (n. 1976, Iaşi), lector doctor la Facultatea de Litere a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi. Semnează cronici literare începînd cu anul 2001 în calitate de colaborator al revistelor Observator Cultural, Noua literatură, Dilemateca, România literară, Timpul şi Suplimentul de cultură. În 2009 debutează ca prozator în revista Noua literatură (sub pseudonimul Eduard Tăutu), iar în 2011 publică la editura Brumar romanul de debut, Defekt,laureat al Festivalului Primului Roman de la Chambéry, Franţa, ediţia 2013. Este prezent în antologia Alertă de grad zero în proza scurtă românească actuală (editor Igor Ursenco), apărută la Editura Herg Benet. A mai publicat proză scurtă în revistele Familia, Timpul, Zona literară, precum şi în Ziarul de Iaşi. La Editura Polirom i-a mai apărut romanul O fereastră întunecată (2012).

Acest articol a fost citi până acum de 2125 ori.


24 thoughts on “CONCURS: De la Editura Polirom, 3 exemplare „Câteva lucruri despre tine“ de Florin Irimia

Comments are closed.