CONCURS: Câștigați un pachet de cărți de la Herg Benet Publishers/ Cărțile Arven

Cu sprijinul Editurii Herg Benet, Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi un pachet de cărți constând din primele două volume ale trilogiei Ultima vrăjitoare din Transilvania de Anna Váry și Acluofobia. 10 povestiri macabre de A.R. Deleanu, apărute în cadrul colecției Cărțile Arven.

Despre concurs:

Durata concursului: din până în 13 septembrie 2013.

Ce aveţi de făcut: Spuneți-ne într-un comentariu la această postare titlul cărții cu care a debutat prozatorul A.R. Deleanu.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web random.org.

Câştigătorul va fi anunţat pe blogul revistei, urmând să ne furnizeze adresa poştală la care doreşte să primească premiul. Livrarea va fi efectuată de partenerii noștri de la Herg Benet Publishers.

Despre cărți:

Ultima vrăjitoare din Transilvania de Anna Váry

Două lumi distincte se întrepătrund: lumea adolescenților de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje și pierce-uri, și lumea contesei dispărute, cu intrigi de curte și povești uitate.

Un mistery romance în tonuri întunecate despre incest, superstiții, trădări, secrete, legende transmise peste veacuri.

vol. 1 – Contesa Aneke

Alexandra, o adolescentă rebelă, este trimisă de părinți să își petreacă vacanța de vară într-un sat din Transilvania, pentru a fi îndepărtată de o iubire considerată imorală. Odată ajunsă în V., ea este atrasă de poveștile localnicilor legate de o crimă săvârșită în urmă cu mai mult de un veac: contesa Aneke fusese acuzată de incest și vrăjitorie și ucisă în pădure. Alexandra pornește pe urmele contesei, hotărâtă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat. Castelul ascunde mistere la fiecare colț… Pe măsură ce fapte și personaje stranii ies la iveală, Alexandra își dă seama că are în comun cu frumoasa vrăjitoare mai mult decât și-ar fi imaginat, inclusiv iubirea ei secretă și interzisă. Va reuși Alexandra să salveze această iubire și în final propria viață, sau va avea soarta tragică a Anekei?

vol. 2 – Mathias

După întâmplările petrecute în V., Alexandra încearcă să redevină adolescenta normală de dinainte de a fi prinsă în povestea contesei-vrăjitoare. Însă Mathias apare surprinzător la ușa ei, arătând cu 10 ani mai tânăr și fiind perfect adaptat la decorul și viața de noapte din București. Mathias nu este însă singurul care revine… Alexandra se trezește într-un triunghi de forțe întunecate, iar răpirea Norei, fiica Lorenei, este doar începutul pentru o serie de întâmplări înfricoșătoare. Până să se dezmeticească, Alexandra ajunge din nou în satul V., pe care-l găsește schimbat, cu atmosfera lui tihnită complet evaporată, devenind un fundal pentru crime, iubiri regăsite, răzbunări. Noi figuri, întunecate și diabolice, își fac apariția în miezul poveștii. Vor reuși Mathias și Alexandra s-o împiedice pe Aneke să-și realizeze planurile malefice?

Acluofobia. 10 povestiri macabre de A.R. Deleanu

Prefață de Mircea Pricăjan

Ilustrații de Claudia Niculescu

“În România, de-a lungul timpului, am avut puţini, foarte puţini autori talentaţi care să scrie proză (cu accente) horror. Nici la momentul actual lucrurile nu stau mai bine. Există însă câţiva scriitori tineri aflaţi în plină dezvoltare artistică, iar anii următori s-ar putea să plaseze România, în sfârşit, pe harta mondială a creatorilor de fantezii macabre. Un lucru e clar, însă: cu volumul acesta, A.R. Deleanu dă tonul, stabileşte traiectoria, aşază ştacheta. E un lucru fenomenal, acesta! Întrucât, inevitabil, toţi cei care i se vor alătura vor trebui să pornească de la un nivel deja foarte înalt. Cu puţin noroc, graţie lui A.R. Deleanu şiAcluofobiei, vom ajunge repede la sincronizarea cu restul lumii. Povestirile de faţă au oricum toate şansele de partea lor în confruntarea cu 90% din producţia de gen a Occidentului. Cetiţi şi vă convingeți.” (Mircea Pricăjan)

10% din prețul fiecărui exemplar va fi donat către Asociaţia Salvaţi Roşia Montana

Acest articol a fost citi până acum de 5720 ori.


124 thoughts on “CONCURS: Câștigați un pachet de cărți de la Herg Benet Publishers/ Cărțile Arven

 1. Cozmescu Bogdan

  Titlul cartii cu care autorul a debutat este „Imblanzitorul Apelor“

 2. Ioana Para

  În 2012 a debutat în volum cu romanul „Îmblânzitorul apelor” la editura Casa de Pariuri Literare

 3. Simona-Cristina Rasca

  A. R. Deleanu a debutat în 2012 cu „Îmblânzitorul apelor“.

 4. Drenea Alexandra

  A. R. Deleanu a debutat în 2012, cu „Îmblânzitorul apelor“.

 5. botezatu anna melania

  Titlul cartii cu care autorul a debutat este „Imblanzitorul Apelor“

 6. popescu iulian petrisor

  A. R. Deleanu a debutat în 2012, cu „Îmblânzitorul apelor“.

 7. Daniela Carmen

  A. R. Deleanu a debutat în 2012, cu „Îmblânzitorul apelor“.

 8. Boldeanu Cristiana

  „Îmblânzitorul apelor“este debutul literar al lui A.R. Deleanu.

 9. horade

  Volumul de debut al lui A.R. Deleanu se intituleaza „Imblanzitorul apelor“.

 10. balita ionela

  Titlul cartii de debut a scriitorului A. R. Deleanu este “ Imblanzitorul apelor“

 11. Vasile Carmen

  A. R. Delenau a debutat in anul 2012 cu cartea Imblanzitorul apelor

 12. raluka89

  Flavius Ardelean (A.R. Deleanu) a debut in anul 2012 la Editura Casa de Pariuri Literare cu volumul de proza „Îmblânzitorul apelor“.

 13. Lucian Andrei

  Volumul de debut este „Imblanzitorul apelor“ (tiparit in 2012 la editura Casa de Pariuri Literare)

 14. Pompiliu MD

  Debutul tipografic a avut loc in 2012 cu volumul „Imblanitorul apelor“.

 15. Cezara Simona

  In 2012 „Îmblânzitorul apelor” a fost volumul de debut al lui Flavius.

Comments are closed.