CONCURS: Câştigaţi romanul „Zeița oarbă“ de Anne Holt

Cu sprijinul Editurii Trei, Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi romanul Zeița oarbă de Anne Holt (trad. de Ana-Daniela Micu).

Despre concurs:

Durata concursului: din 8 august până în 18 august 2013.

Ce aveţi de făcut: Spuneți-ne într-un comentariu la această postare cum se numește noua serie a autoarei norvegiene, serie pe care acest roman o deschide.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web Tragerilasorti.ro.

Câştigătorul va fi anunţat pe blogul revistei, urmând să ne furnizeze adresa poştală la care doreşte să primească premiul.

 Despre carte:

 Un traficant de droguri omorât în bătaie este găsit pe malul râului Aker, într-o suburbie din Oslo. Întâmplarea nu face prea multă vâlvă, până când, câteva zile mai târziu, avocatul victimei este găsit, şi el, asasinat în propriul apartament. Seria de morţi suspecte continuă, ceea ce o conduce pe inspectoarea de poliţie Hanne Wilhelmsen către o reţea mafiotă de trafic de stupefiante, dirijată de undeva din rarefiatele sfere ale societăţii norvegiene.
Până la ce nivel va reuşi să ajungă încăpăţânata anchetatoare secondată de ofiţerul de poliţie Håkon Sand? Şi care vor fi procedurile legale prin care va putea dejuca strategiile avocăţeşti ale suspecţilor?

Referințe:

 Anne Holt este creatoarea romanului poliţist modern din Norvegia.
— Jo Nesbø

O lectură remarcabilă, care-ţi dă fiori pe şira spinării.
— Observer

Holt transformă romanul poliţist clasic într-un thriller modern.
— The Times

Holt se dovedeşte o maestră a intrigilor. Întorsăturile neaşteptate te ţin cu sufletul la gură, acţiunea este alertă, iar finalul te face să-ţi doreşti o continuare a cărţii.
— Cleveland Plain Dealer

Despre autoare:

 Fost ministru al justiţiei şi avocat, jurnalist de televiziune şi reporter, Anne Holt este autoarea unor serii de romane poliţiste ce au cunoscut un succes imens în ţările scandinave, fiind ulterior traduse în peste 25 de limbi. Zeiţa oarbă deschide seria detectivei Hanne Wilhelmsen, eroina a încă şapte romane.

De aceeaşi autoare, la Editura Trei au apărut patru romane din seria cuplului de anchetatori Vik şi Stubø: Aşa ceva nu se întâmplă niciodată, Eroare judiciară, Ura şi Doamna Preşedintă.

Acest articol a fost citi până acum de 9876 ori.


125 thoughts on “CONCURS: Câştigaţi romanul „Zeița oarbă“ de Anne Holt

Comments are closed.