CONCURS: Câştigaţi romanul „Pana de dinozaur“ de Sissel-Jo Gazan

Cu sprijinul Editurii Univers, Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi romanul Pana de dinozaur de Sissel-Jo Gazan (trad. de Petru Iamandi).

Despre concurs:

Durata concursului: din 18 până în 25 iunie 2013.

Ce aveţi de făcut: Nominalizaţi într-un comentariu la această postare ce alt roman tradus de Petru Iamandi a mai apărut în noua serie a Colecției Enigma de la Editura Univers.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web Tragerilasorti.ro.

Câştigătorul va fi anunţat pe blogul revistei, urmând să ne furnizeze adresa poştală la care doreşte să primească premiul.

Despre carte:

Cercetătoarea Anna Bella Nor, specialistă în paleobiologie, se pregătește să-și susțină teza de doctorat ce rezumă și structurează teoriile științifice conform cărora păsările descind din dinozaurii cu pene.  Când coordonatorul disertației ei, profesorul Lars Helland, este găsit mort în biroul său, lumea universitară este zguduită. Inspectorul-șef  Søren Marhauge trebuie să investigheze această crimă  cu totul neobișnuită și încearcă să afle adevărul despre relațiile complicate dintre cercetătorii din universitate. Dar totul devine și mai enigmatic atunci când este descoperită o a doua crimă, iar singura legătură între cele două pare să fie Anna Bella.

Referinţe:

„Romanul are o intrigă inteligentă și este credibil din punct de vedere psihologic. “

— The Times

Despre autoare:

Scriitoarea daneză Sissel-Jo Gazan (n. 1973) a absolvit Facultatea de Biologie a Universității din Copenhaga. În 2008 a publicat thrillerul Pana de dinozaur, ale cărui drepturi s-au vândut în șaisprezece țări. Pana de dinozaur i-a adus autoarei premiul pentru cel mai bun roman al anului, acordat de Societatea Radio din Danemarca, și a fost declarat romanul polițist favorit al deceniului în Danemarca.

Acest articol a fost citi până acum de 5231 ori.


93 thoughts on “CONCURS: Câştigaţi romanul „Pana de dinozaur“ de Sissel-Jo Gazan

  1. Lenhardt Loredana-Mioara

    Mobius Dick de Andrew Crumey, in traducerea lui Petru Iamandi.

  2. Jules

    Un alt roman din colecţia Enigma tradus de Petru Iamandi este „Nedoriţi“, de Kristina Ohlsson.

Comments are closed.