CONCURS: Câştigaţi romanul „Fata dispărută“ de Gillian Flynn

Cu sprijinul Editurii Trei, Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi romanul Fata dispărută de Gillain Flynn (trad. de Bogdan Perdivară).

Despre concurs:

Durata concursului: din 10 iunie până în 17 iunie 2013.

Ce aveţi de făcut: Nominalizaţi într-un comentariu la această postare titlul unui al roman apărut recent la Editura Trei în colecţia Fiction Connection.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web Random.org.

Câştigătorul va fi anunţat pe blogul revistei, urmând să ne furnizeze adresa poştală la care doreşte să primească premiul.

Despre carte:

Thrillerul anului!The Observer | Citeşte-l şi rămâi celibatar.Financial Times

Cine eşti?

Cum am ajuns aici?

Sunt întrebări care îl frământă pe Nick în ziua când sărbătoreşte cinci ani de căsnicie. Şi tocmai acum, soţia sa dispare pe neaşteptate. Primul suspect este Nick. Deşi îşi susţine nevinovăţia, dovezile împotriva lui nu încetează să apară. Sub presiunea mass-mediei, face paradă de cinism şi de minciuni. Iar jurnalul lui Amy, descoperit de poliţie, dezvăluie că mariajul lor era departe de a fi perfect.

Este Nick un ucigaş?

Adevărul îţi dă fiori: este mai întunecat decât ţi-ai fi imaginat.

Referinţe:

Vocile personajelor sună atât de autentic, încât cititorul devine un observator direct al mariajului disfuncţional. Un adevărat tur de forţă.

The Guardian

Gillian Flynn trasează cu subtilitate portretul unei femei care încearcă să mulţumească un soţ imposibil, dar anumite indicii sugerează că nu totul este aşa cum pare. O versiune a faptelor ascunde o alta într-un roman care manipulează în mod inteligent cititorul.

Sunday Times

La început, am fi tentaţi să credem că este un thriller psihologic convenţional. Dar în romanul lui Gillian Flynn, nimic nu este ceea ce pare a fi. Flynn creează o intrigă spectaculoasă, observând cu subtilitate efectele crizei asupra vieţii de cuplu.

— The Times

Fata dispărută are o structură ingenioasă: atât Amy, cât şi Nick îşi compun propria versiune, însă adevărul se află undeva la mijloc. În timp ce Nick îşi povesteşte viaţa din momentul dispariţiei lui Amy, ea descrie relaţia lor încă de la început, alcătuind portretul unui cuplu a cărui armonie perfectă pare atât de imposibilă, încât aproape imediat simţim că e putred ceva pe dinăuntru.

— The Guardian

Despre autoare:

Gillian Flynn s-a născut în 1971, în Kansas City, Missouri. A obţinut licenţa în literatură engleză şi jurnalism la University of Kansas, după care şi-a luat masteratul în jurnalism la Northwestern University, Chicago.

Timp de zece ani a scris pentru revista Entertainment Weekly. Romanul său de debut, Dark Places, publicat în 2006, a câştigat de două ori Dagger Award – prima carte care a obţinut vreodată două premii Dagger în acelaşi an. Al doilea roman al lui Gillian Flynn, Sharp Objects, publicat în 2009, a fost un New York Times bestseller. Cărţile sale au fost publicate în douăzeci şi opt de ţări.

Autoarea locuieşte la Chicago, împreună cu fiul şi soţul ei.

Acest articol a fost citi până acum de 5636 ori.


101 thoughts on “CONCURS: Câştigaţi romanul „Fata dispărută“ de Gillian Flynn

 1. Cretu Madalina

  Testamentul lui Nobel
  de Liza Marklund

  În plină iarnă scandinavă, preşedinta Comitetului pentru Premiile Nobel este ucisă la Stockholm.
  Reportera Annika Bengtzon, care a întâlnit privirea asasinului cu doar câteva secunde înainte să răsune focurile de armă, este martorul-cheie.
  Din cauza implicaţiilor internaţionale ale cazului, poliţia îi interzice să vorbească.
  Astfel, se vede obligată să găsească singură mobilul crimei.
  În timp ce viaţa de familie se dezintegrează, Annika se trezeşte în mijlocul unei poveşti violente despre teroare şi moarte, ale cărei rădăcini se întind pe mai bine de un secol.

  O carte plina de suspans.

 2. Danut

  Jurnalul unui adolescent timid – Stephen Chbosky
  Interesanta cartea…o recomand tuturor

Comments are closed.