CONCURS: Câştigaţi romanul „Betibú“ de Claudia Piñeiro

Cu sprijinul Editurii Univers, Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi romanul Betibú de Claudia Piñeiro (trad. de Lavinia Similaru).

Despre concurs:

Durata concursului: din 21 până în 31 august 2013.

Ce aveţi de făcut: Spuneți-ne într-un comentariu la această postare în ce colecție a Editurii Univers a apărut romanul Betibú de Claudia Piñeiro.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web random.org.

Câştigătorul va fi anunţat pe blogul revistei, urmând să ne furnizeze adresa poştală la care doreşte să primească premiul.

Despre carte:

Crime în lanţ, accidente  mai mult decât suspecte şi o investigaţie cu beneficii într-un cartier privat sunt principalele puncte fierbinţi ale romanului romancierei argentiniene Claudia Piñeiro. Totul se complică atunci când în peisaj apare un fost iubit şi când ceea ce părea o simplă relaţie profesională devine „începutul unei frumoase prietenii”. În spatele romanului poliţist, cu un jurnalist şi o scriitoare, se află problemele noului spaţiu mediatic argentinian.

Referinţe:

„Claudia Piñeiro […] optează pentru o scriitură mai colorată în Betibú, poveste cu care a avut în ţara ei o recunoaştere rapidă”. (El Pais)

Despre autoare:

Claudia Piñeiro (n. 1960, Buenos Aires), scriitoare și scenaristă, a câștigat numeroase premii naționale și internaționale pentru opera ei literară și jurnalistică.  Romanul ei Văduvele de joi seara (Editura Univers, 2012) a fost ecranizat într-un film de mare succes, tirajul cărții a depășit 200.000 de exemplare, iar drepturile de traducere au fost vândute în paisprezece țări.  Alte romane ale sale, precum Tuya (Numai a ta), Elena sabe (Elena știe) au consolidat reputația Claudiei Piñeiro nu numai în literatura și în cinematografia argentiniană, ci și în străinătate.

Acest articol a fost citi până acum de 4015 ori.


37 thoughts on “CONCURS: Câştigaţi romanul „Betibú“ de Claudia Piñeiro

  1. iobanicu

    Romanul „Betibú“ de Claudia Piñeiro a aparut in colectia Enigma a Editurii Univers.

Comments are closed.