CONCURS: Câştigaţi romanul „Băiatul din valiză“ de Lene Kaaberbøl şi Agnete Friis

Cu sprijinul Editurii Trei, Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi romanul Băiatul din valiză de Lene Kaaberbøl şi Agnete Friis (trad. de Isabella Prodan).

Despre concurs:

Durata concursului: din 16 aprilie până în 26 aprilie 2013.

Ce aveţi de făcut: Nominalizaţi într-un comentariu la această postare titlul unui al roman poliţist scandinav apărut la Editura Trei în colecţia Fiction Connection.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web Random.org.

Câştigătorul va fi anunţat pe blogul revistei, urmând să ne furnizeze adresa poştală la care doreşte să primească premiul.

Despre carte:

„Avertisment! Dacă deschizi această carte, viaţa ta va rămâne în stand-by.“ Elle

Nina Borg, infirmieră la Crucea Roşie, soţie şi mamă a doi copii îşi dedică viaţa actelor caritabile. În momentul în care prietena sa, Karin, îi dă o cheie de la un seif din gara din Copenhaga, Nina se trezeşte implicată în cel mai primejdios proiect de care s-a ocupat vreodată. În seif este o valiză, iar în valiză un băieţel de trei ani: dezbrăcat şi sedat, însă în viaţă.

Este băieţelul o victimă a traficului de copii? Poate fi predat autorităţilor sau acestea nu vor face decât să-l înapoieze celor care l-au vândut? Când Karin este omorâtă cu brutalitate, Nina îşi dă seama că atât viaţa ei, cât şi a băieţelului, sunt în pericol.

Pe parcursul unei călătorii din ce în ce mai disperate prin Danemarca, Nina încearcă să afle identitatea băieţelului, al cui este şi cine îl vânează.

Referinţe:

„Fanii romanului poliţist nordic vor avea o surpriză: ceva e putred în Danemarca. Dar nu vă temeţi, Nina Borg ştie ce are de făcut… O cursă nebunească pe viaţă şi pe moarte.“ The New York Post

„Nina Borg e o versiune mai tulburătoare a lui Lisbeth Salander.“ Publishers Weekly

Băiatul din valiză vorbeşte dintr-o perspectivă plină de compasiune despre tratamentul inuman la care sunt supuşi copiii şi femeile, conturând, totodată, personaje feminine memorabile.“ — The New York Times Book Review

Despre autoare:

Lene Kaaberbøl şi Agnete Friis sunt cele două autoare daneze ale seriei Nina Borg. Agnete Friis este de profesie jurnalist, în timp ce Lene Kaaberbøl este scriitoare profesionistă, cu peste două milioane de exemplare din cărţile ei vândute în întreaga lume. Prima lor colaborare, romanul Băiatul din valiză, a fost un bestseller New York Times şi USA Today, şi a fost tradus în 27 de limbi.

Acest articol a fost citi până acum de 3999 ori.


47 thoughts on “CONCURS: Câştigaţi romanul „Băiatul din valiză“ de Lene Kaaberbøl şi Agnete Friis

  1. Iordana Ferent

    Ar fi putut fi paradisul de Camilla Grebe si Asa Traff, traducere de Doru Mares

Comments are closed.