CONCURS: Câştigaţi 2 ex. „Pe cine nu laşi să moară…“, de Anamaria Ionescu

Volumul, apărut în toamna aceasta la Editura Tritonic, poartă o dedicaţie şi autograful autoarei pentru cititorii Revistei de suspans

Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi două exemplare din volumul Pe cine nu laşi să moară… de Anamaria Ionescu, cu dedicaţie şi autograf.

Despre concurs:

Durata concursului: din 11 până în 21 decembrie 2013.

Ce aveţi de făcut: Daţi like paginii noastre de facebook, dacă nu aţi făcut-o deja, şi distribuiţi (prin funcţia share) anunţul acestui concurs, care pe toată durata de desfăşurare va rămâne fixat ca primă postare.

Cei doi câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din totalul celor care apar că au dat share anunţului.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe blogul revistei şi pe pagina noastră de FB, urmând să ne furnizeze adresa poştală la care doresc să primească premiul.

Despre carte:

Proaspătă şi mereu surprinzătoare, proza Anamariei Ionescu reuşeşte cu fiecare pagină să ne apropie de întâmplările personajelor sale, iar la final ne face să ne întrebăm dacă acestea nu sunt cumva poveştile noastre, ale tuturor, cu bucuriile şi tristeţile de zi cu zi.

Adrian Voicu

Excerpte:

Citiţi în Revista de suspans trei dintre povestirile cuprinse în acest volum:

Despre autoare:

Anamaria IONESCU (n. 3 septembrie 1976 Bucuresti) este licenţiată în drept şi redactor al postului Radio România Antena Satelor, al Societăţii Române de Radiodifuziune. Scriitor român, autor de proză scurtă. A debutat cu nuvela „Călătorie în familie“ în rubrica „Luxul lecturii“, realizată de publicistul Dan Mucenic în cotidianul „Atac“(2008). A mai publicat în revista literara „Fereastra“. Are apariţii literare frecvente în revista „Vatra Veche“ din Tg. Mureş. În 2009 s-a numărat printre laureații concursului de literatură Agatha Grigorescu Bacovia – Mizil, cu nuvela „Confesiune“. În acelaşi an debutează editorial cu volumul de proză scurtă „Camera obscură“. Continuă să publice cu o oarecare regularitate în „Vatra Veche“ (Tg. Mureş). În 2013 a apărut cel de-al doilea volum de proză scurtă, „Pe cine nu laşi să moară…“, la editura Tritonic, şi o povestire în volumul colectiv „Poveşti pe două roţi“. Are în lucru o piesă de teatru şi un roman.

Acest articol a fost citi până acum de 1312 ori.