CONCURS: Câştigaţi 2 ex. din romanul „Primul stagiu“ de Cătălin Pînzaru

Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi două exemplare din romanul Primul stagiu de Cătălin Pînzaru, oferite chiar de autor, cu dedicaţie şi autograf.

Despre concurs:

Durata concursului: din 13 până în 27 septembrie 2013.

Romanul Primul stagiu a fost deja tradus în limbile engleză şi italiană, urmând să îşi găsească editor în aceste două spaţii culturale. Ce aveţi de făcut: Spuneți-ne într-un comentariu la această postare cum se intitulează romanul într-una dintre cele două traduceri. (Menţionăm că ambele variante respectă structura titlului românesc.)

Cei doi câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web random.org.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe blogul revistei, urmând să ne furnizeze adresa poştală la care doresc să primească premiul.

Despre carte:

Grant Dumaine crede că nu mai are mult de trăit. Astfel, el îşi regizează în grabă sfârşitul alături de Elisabeth Rinehart, o tânără cochetă şi complicată. În scurt timp, sfârşitul se transformă într-un nou început, care ni-l dezvăluie pe Davis Sander, un amnezic cu memoria ca o „carte ruptă în două din care lipseşte ultima parte“. Acesta îşi reface viaţa de după un teribil accident când, odată cu evenimentele extraordinare în care este prins, „cubul de gheaţă care îi ţinuse până nu de mult amintirile prizoniere“ începe să se topească. Convins că nu trăieşte doar o simplă coincidenţă, Davis Sander hotărăşte să descâlcească iţele unei înscenări care pare doar o plăsmuire a imaginaţiei sale.

„Primul stagiu“ găzduieşte multe alte personaje şi situaţii extraordinare, cu care putem empatiza fie din perspectiva emoţiilor trăite, a trăsăturilor de caracter sau a deciziilor luate fără niciun dram de egoism. De asemenea, în ultima parte a cărţii avem ocazia să vedem omul şi societatea dintr-o altă perspectivă şi, poate, odată ce am întors ultima pagină, vom reuşi săprivim cu alţi ochi lumea în care trăim.

 • Citiţi o recenzie la acest roman semnată de Mircea Pricăjan în Revista de suspans #10.
 • Citiţi un interviu cu autorul realizat de Mircea Pricăjan în Revista de suspans #10.

Despre autor:

Cătălin Pînzaru s-a născut pe 15 ianuarie 1982 în Onești, Bacău. A absolvit în anul 2005 Facultatea de drept la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași  unde, doi ani mai târziu, a urmat și studii postuniversitare.

Prima tentativă a autorului de a publica s-a consumat în vara anului 2002. Pasionat de calculatoare, a pus punct mai multor capitole dintr-o carte pe care o vedea intitulată„Calculatorul de la Aa… la Z”. Proiectul nu a mai ajuns pe hârtie, însă o parte din munca de atunci a sfârșit publicată pe incepator.pinzaru.ro, un site care se bucură de succes în rândul celor care încep să descopere calculatorul. Pe lângă tutorialele și recenziile IT pe care le publică pe pinzaru.ro, autorul administrează și un portal cu conținut juridic.

În Primul Stagiu avem ocazia să-l întâlnim în postura de romancier care-și trage seva din cele două pasiuni ale sale: omul și tehnologia.

Acest articol a fost citi până acum de 3993 ori.


52 thoughts on “CONCURS: Câştigaţi 2 ex. din romanul „Primul stagiu“ de Cătălin Pînzaru

 1. Simona-Cristina Rasca

  „First stage“ (in engleza) sau „Primo stadio“ (in italiana).

 2. Pavalache Sebastian Ionut

  „First stage“ (in engleza) sau „Primo stadio“ (in italiana).

 3. Andrei Dodan

  engleza – „The first stage“
  italiana – „Il primo stadio“

 4. Luca Mihaela

  engleza – „The first stage“
  italiana – „Il primo stadio“

Comments are closed.