CONCURS: Câştigaţi 2 ex. din romanul „Cavalerul templier“ de Jan Guillou

Aceasta este continuarea poveştii din "Drumul spre Ierusalim", primul volum al Trilogiei cruciadelor

Cu sprijinul Editurii Univers, Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi 2 exemplare din romanul Cavalerul templier de Jan Guillou.

Despre concurs:

Durata concursului: din 27 februarie până în 6 martie 2014.

Ce aveţi de făcut: Spuneţi-ne într-un comentariu la această postare cu ce roman, tradus deja la Editura Univers, debutează Trilogia cruciadelor a lui Jan Guillou.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web random.org.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe blogul revistei, urmând să ne furnizeze adresa poştală la care doreşte să primească premiul. De expedierea cărţilor se va ocupa Editura Univers.

Despre carte:

Aventura lui  Arn Magnusson continuă. Al doilea volum al Trilogiei Cruciadelor este o combinaţie incitantă între adevăr istoric şi ficţiune, între riscurile misiunii unui bărbat şi penitenţa unei femei, răscumpărând amândoi acelaşi păcat. Un amestec de ură politică şi religioasă, pe de o parte, şi prietenie născută din recunoştinţă, pe de altă parte.

Despre autor:

 

Jan Guillou se numără printre cei mai cunoscuţi scriitori suedezi contemporani. Cărţile sale s‑au vândut în Suedia în mai mult de zece milioane de exemplare şi sunt traduse în peste douăzeci de limbi. Este renumit în special pentru seria de romane de spionaj avându‑l ca protagonist pe Carl Hamilton şi pentru Trilogia cruciadelor. Mai multe dintre romanele sale, între care şi volumele trilogiei, au fost ecranizate în filme de mare succes.

Acest articol a fost citi până acum de 3276 ori.


44 thoughts on “CONCURS: Câştigaţi 2 ex. din romanul „Cavalerul templier“ de Jan Guillou

Comments are closed.