CONCURS: Câştigă romanul „Atingerea“ de Bogdan Ispas

Cu sprijinul Editurii Eagle, Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi un exemplar din romanul fantastic Atingerea (prima parte a seriei „Fiicele lunii”) de Bogdan Ispas.

atingerea-vol-i-al-seriei-fiicele-lunii

Despre concurs:

Durata concursului: 14 aprilie 21 aprilie 2016.

Ce aveţi de făcut: Spuneţi-ne într-un comentariu la această postare ce har posedă protagonista acestui roman.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web random.org și va fi anunțat pe blogul Revistei de suspans în data de 22 aprilie 2016.

Câştigătorul va fi contactat pe e-mail de un membru al Revistei de suspans pentru a furniza adresa poştală la care doreşte să primească premiul. Expedierea volumului va fi asigurată de Editura Eagle.

Mult succes!


Despre carte:

„Oraşul Fortuna, cândva un sătuc uitat de munte, e înţesat de semne și bântuit de rămăşiţele unei lumi demult apuse: statuile, conacul, locuitorii, dar mai ales pădurea care îl mărginește sunt urmaşii unor vremuri fantastice, ascunzând povești dincolo de puterea de înțelegere a muritorilor de rând.

În acest univers cu totul neobișnuit, Ana – tânăra cu puteri magice, este provocată să descopere şi să se descopere, să înveţe să îşi controleze emoţiile, să stăpânească puterea Atingerii, a harului pe care din blestem trebuie să îl transforme în dar și cu ajutorul căruia, cândva, s-ar putea să-și salveze semenii, căci forţele ce sălăşluiesc în tenebrele pădurii sau pe fundul lacului din apropiere s-au trezit la viaţă.”

O recenzie la acest volum puteți citi în numărul 25 al Revistei de suspans.

Acest articol a fost citi până acum de 2398 ori.


9 thoughts on “CONCURS: Câştigă romanul „Atingerea“ de Bogdan Ispas

  1. Nicolae Iordache

    Ana este o tnara care descopera inspaimantata., ca nu este la fel ca elalalte fete!
    Uneori,cand atinge un obiect, un copac, o piatra, are viziuni pe care nu si le poate explica!

  2. Xuxa

    Rois Roger, recenzentul cărții, spune despre harul protagonistei acestui roman, Ana Dumitriu, așa: «Ea posedă un dar: în momentul în care atinge o persoană, îi poate „vedea” trecutul.» Și eu spun ca el. N-am citit cartea pentru că nu o am, dar el a citit-o, pentru că o are.

Comments are closed.