CONCURS: Câştigă romanul „Pedeapsa furtunii“ de John DaSelva

Cu sprijinul Editurii Eagle, Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi un exemplar din romanul de acțiune „Pedeapsa furtunii” de John DaSelva.

pedeapsa-furtunii-ebook

Despre concurs:

Durata concursului: 16 mai 23 mai 2016.

Ce aveţi de făcut: Spuneţi-ne într-un comentariu la această postare care este țara de origine a personajului Blade Storm.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web random.org și va fi anunțat pe blogul Revistei de suspans în data de 24 mai 2016.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web random.org și va fi anunțat pe blogul Revistei de suspans în data de 24 mai 2016, urmând să ne furnizeze prin email adresa poştală la care doreşte să primească premiul. Expedierea volumului va fi asigurată de Editura Eagle.

Mult succes!

 


Despre carte:

„O evadare şi un furt de diamante din timpul celui de-al doilea război mondial conduc la ridicarea unor imperii în lumea afacerilor licite, dar mai ales ilicite.
Aveţi în faţa dumneavoastră un roman care se prezintă întreg, deşi ar permite serializarea – veţi parcurge trei aventuri ale unui personaj, Blade Storm, le nom de guerre al unui bărbat român impozant prin fizic, de temut prin inteligenţa practică, invincibil prin abilităţile şi cunoştinţele sale marţiale – în clasica unealtă de marketing, trilogia.
„Maestrului Dezastrului“, Blade Storm, vă va purta din Extremul Orient în Americi, cu un centru imaginar – şi moral, îndrăznesc să spun – aflat în cealaltă emisferă, aici, în România.

John DaSelva creează, prin personajul Blade Storm, un aventurier care are dorul românesc de a se întoarce acasă, un agent secret care nu schimbă taberele niciodată – şi e „atât de româneşte“ să rămâi singur, doar cu fraţii tăi de arme, împotriva unor forţe copleşitoare –, un bărbat care ştie să trăiască clipa, însă păstrează o singură iubire în adâncul său – şi există pagini de mare frumuseţe care sunt ale tuturor românilor plecaţi de-acasă –, un român care este în stare să devină orice în lumea largă, cu condiţia ca lumea largă să nu-i schimbe nimic din ce el ţine în adâncul său.

Cătălin Badea-Gheracostea”

O recenzie la acest volum puteți citi în numărul 26 al Revistei de suspans.

Acest articol a fost citi până acum de 2587 ori.


13 thoughts on “CONCURS: Câştigă romanul „Pedeapsa furtunii“ de John DaSelva

Comments are closed.