CONCURS: Câştigă romanul „Căldura Ghețarilor” de Nic Dobre

Cu sprijinul autorului, Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi un exemplar din romanul SF Căldura Ghețarilor (primul volum din seria Ancestorilor) de Nic Dobre.

Caldura_ghetarilor

 

Despre concurs:

Durata: 4 mai 11 mai 2016.

Ce aveţi de făcut: Spuneţi-ne într-un comentariu la această postare pe ce planetă este născut protagonistul romanului.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web random.org și va fi anunțat pe blogul Revistei de suspans în data de 12 mai 2016, urmând să ne furnizeze prin email adresa poştală la care doreşte să primească premiul.

Mult succes!


Despre carte:

În secolul XXVI, un tânăr născut pe Marte, în coloniile supraviețuitorilor Marii Glaciațiuni, vine pe Pământ. Aici lucrează în echipele de reamenajare a zonelor în curs de dezghețare, pentru a le face din nou locuibile. Își face noi prieteni, înfruntă furtuni de zăpadă, pericolele ascunse în ruinele fostelor așezări umane. Află lucruri noi, surprinzătoare, despre factorii care au declanșat Marea Glaciațiune ce a adus omenirea în pragul extincției.

„Cartea lui Nic Dobre vorbește, printre multe altele, despre o anume chemare a instinctelor omenești, despre dorul de casă (dacă această sintagmă nu s-a prăbușit deja în desuetudine, sub presiunea implacabilă a unui alt «ghețar» – globalizarea), despre eternul balans între nerăbdarea marilor explorări și revenirea perpetuă la insula de baștină.“ – Danut Ungureanu

Acest articol a fost citi până acum de 2729 ori.


25 thoughts on “CONCURS: Câştigă romanul „Căldura Ghețarilor” de Nic Dobre

  1. Vienela

    Protagonistul romanului este nascut pe planeta Marte. Si vad ca a reusit deja sa trezeasca in oameni curiozitatea. 🙂

Comments are closed.