“Cheia”, de Simon Toyne – lansare în prezenţa autorului

Vineri, 23 noiembrie, ora 18.00, vă invităm la Târgul de carte Gaudeamus pentru lansarea romanului Cheia, continuarea bestsellerului internaţional Sanctus, de Simon Toyne.

Participă: scriitorul Simon Toyne, jurnalista Sanda Nicola şi Mario De Mezzo – CEO Grupul Editorial ALL

Lansarea va avea loc în standul Editurii ALL şi va fi urmată de o sesiune de autografe.

Despre carte:
Soarta omenirii se află în mâinile unei femei, devenită cea mai importantă persoană din lume. Ea este Cheia. Un thriller palpitant, misterios, plin de răsturnări de situaţie.

Cheia este al doilea volum al Trilogiei Sancti de Simon Toyne. Primul volum Sanctus a fost tradus în 27 de limbi şi publicat în 40 de ţări.

Cheia este un roman bine scris, cu un ritm alert, o poveste plină de acţiune, care te ţine cu sufletul la gură, şi un puzzle pe care personajele principale trebuie să îl rezolve cumva, înainte ca lumea să dispară.” Kirkus Reviews

Despre autor:
Simon Toyne s-a născut în 1969 la Cleethorpes, în Marea Britanie. A studiat literatură engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douăzeci de ani a lucrat în televiziune, ca scenarist, regizor şi producător.

A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, şi i-a intervievat, printre alţii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda şi Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show“, acordat de Good Homes.

Editura ALLFA este parte a Grupului Editorial ALL. Are un portofoliu bazat în special pe literatură, oferind titluri dintre cele mai variate, pentru toate vârstele şi gusturile. În 2011 a lansat colecţia Strada Ficţiunii, în care sunt reunite romane clasice, contemporane şi populare (bestselleruri).

Acest articol a fost citi până acum de 1182 ori.