Câştigătorul unui exemplar al romanului “O educaţie costisitoare” de Nick McDonell

Primul concurs organizat de Revista de suspans a ajuns la final. Mulţumim tuturor participanţilor!

Aşa cum spuneam, extragerea a fost efectuată cu ajutorul platformei web random.org. În urmă cu doar câteva minute, am apăsat butoanele necesare şi platforma sus-pomenită ne-a livrat numele câştigătorului.

Dar până la asta, câteva date tehnice: au fost 25 de înscrişi în concurs. Sigur, nu toate răspunsurile au respectat spiritul întrebării, unii dintre voi aţi oferit titluri de cărţi care nu au apărut cu ocazia acestui târg, dar, fiind vorba de primul nostru concurs, am decis să fim indulgenţi. Astfel că toţi cei care au dat like paginii noastre de Facebook şi  ne-au împărtăşit titlul unei cărţi pe care ar dori să o citească au intrat în extragerea de azi. Înscrierea pe listă s-a făcut în ordinea oferirii răspunsului. Lista participanţilor poate fi descărcată de aici.

Şi acum extragerea. Faza 1, pregătitoare:

Şi a doua fază, selecţia aleatorie a primului clasat:

Traducând, asta înseamnă că un exemplar al romanului O educaţie costisitoare de Nick McDonell va ajunge la…

Timofte Claudiu Marius

Felicitări! Aşteptăm datele tale poştale la adresa contact [la] revistadesuspans [punct] ro pentru a-ţi putea trimite cartea câştigată.

— • —

Ne întâlnim mâine cu un nou concurs. De data aceasta, premiul va fi o carte care chiar la acest Gaudeamus a fost lansară, un roman care a spart tiparele în urmă cu câţiva ani şi care momentan este în curs de ecranizare (anul viitor vom vedea filmul în toate cinematografele; şi un pont: rolul principal i-a revenit lui Brad Pitt).

A, şi încă un lucru: graţie editurii care ne sponsorizează, de data aceasta vom pune la bătaie trei exemplare ale cărţii misterioase. Ar fi împotriva firii să fie altfel. 🙂

Încă o dată, vă mulţumim pentru participare. Rămâneţi pe recepţie. Revista de suspans vă pregăteşte multe concursuri interesante, pe lângă ştirile/anunţurile/comunicatele de pe blog şi pe lângă, desigur, revista în sine de al cărei al treilea număr nu ne mai despart multe zile.

Acest articol a fost citi până acum de 1054 ori.