Câştigătorii celor 3 exemplare “O fereastră întunecată” de Florin Irimia oferite de Editura Polirom

Concursul acesta a fost posibil cu sprijinul Editurii Polirom.

Concursul a fost lansat în data de 5 decembrie şi are stabilită ca zi a extragerii câştigătorilor ziua de azi, 12 decembrie.

În concurs s-au înscris 39 de concurenţi. Numele lor a fost introdus în aplicaţia web Random.org în ordinea intrării lor în concurs, iar în urma aranjării aleatorii a acestei liste au rezultat următorii trei câştigători: SimonaDiana M şi Adriana Ghita.

Cum se poate vedea în imaginea de mai jos, Bianca, deşi prezentă pe lista participanţilor, nu a putut fi socotită câştigătoare. Răspunsul ei (romanul Nudul Dianei de Mariana Codruţ) a fost incorect, această carte apărând de fapt în anul 2007, iar nu în 2012, cum se specifica în cerinţele concursului. Astfel, premiul ei i-a revenit următoarei de pe listă, adică Adrianei Ghita.

Cei trei viitori cititori ai romanului O fereastră întunecată de Florin Irimia sunt rugaţi să trimită la contact@revistadesuspans.ro adresa poştală la care vor să primească premiul şi un număr de telefon. Livrarea cărţilor va fi făcută de Editura Polirom.

Vă mulţumim pentru participare şi vă aşteptăm din nou la concursurile noastre viitoare.


UPDATE: Întrucât Adriana Ghita nu ne-a trimis până la această dată (28.12.2012) coordonatele sale poştale, suntem nevoiţi să reportăm premiul său următorului concurent din lista de extragere. Aşadar, un exemplar O fereastră întunecată merge la… Andreea Lazăr. O rugăm să ne furnizeze adresa şi un număr de telefon la contact@revistadesuspans.ro.

Acest articol a fost citi până acum de 1163 ori.