Câştigătorii celor 2 exemplare “Justiţiarii” de Adam Creed oferite de Editura Univers

Concursul acesta a fost posibil cu sprijinul Editurii Univers.

Concursul a fost lansat în data de 11 februarie 2013 şi a fost deschis pentru înscriere până în 2 martie 2013.

În concurs s-au înscris 25 de concurenţi, dintre care răspunsuri eligibile au fost considerate 24.

Redacţia Revistei de suspans a considerat cele mai interesante 2 răspunsuri au fost:

1. sirbu gabriel says:

Va voi istorisi cum am ajuns sa citesc 2 din cartile Enigma.Citisem deja tot ce se gasea cu Sherlock Holmes si Arsene Lupin. Sincer sa fiu eram un mic fan al ambilor personaje. In momentul in care am aflat de un roman in care cei doi se confrunta am ramas uimit si mi-am spus ca trebuie sa am acea carte. Din pacate nu am gasit sa o cumpar, dar am gasit sa o imprumut de la biblioteca Panait Istrati din Braila. Pentru cei ce nu cunosc cartea se numeste Arsene Lupin contra Sherlock Holmes de Maurice Leblanc. Carte care mi-a placut si in acelasi timp am fost dezamagit de ea deaorece eram atat fan Sherlock Holmes, si Arsene Lupin. Cea dea doua carte a fost Curiozitate periculoasa de H. Martin. Acesta carte o mai am si acum in biblioteca. Pentru acesta a doua carte a trebuit sa dau la schimb o revista Piff si Hercule.

2. Bumbaru Daniel says:

Colectia “Enigma” este preferata mea. Am 36 de aparitii ale acestei colectii si de abia ma apropii de jumatate. Sper ca va veni vremea sa am toata colectia. Din noua serie a colectiei am reusit sa achizitionez doar Nedoriti de Kristina Ohlsson si pot spune ca am ramas profund impresionat de felul in care aceasta autoare scrie.

Felicitări, aşadar, Gabriel Sîrbu şi Daniel Bumbaru!

Cei doi viitori cititori ai romanului Justiţiarii de Adam Creed sunt rugaţi să trimită la contact@revistadesuspans.ro adresa poştală la care vor să primească premiul şi un număr de telefon. Livrarea cărţilor va fi făcută de Revista de suspans.

Vă mulţumim pentru participare şi vă aşteptăm din nou la concursurile noastre viitoare.

Acest articol a fost citi până acum de 1226 ori.


One thought on “Câştigătorii celor 2 exemplare “Justiţiarii” de Adam Creed oferite de Editura Univers

Comments are closed.