„Am auzit de…“, un ebook gratuit de Răzvan T. Coloja

Scriitorul orădean Răzvan T. Coloja, autorul romanelor Fabrica de furnici (Vremea, 2009) şi Recolta roşie (Herg Benet, 2011), a lansat recent pe piaţă o culegere de povestiri uniforme tematic şi stilistic reunite sub titlul Am auzit de… Volumul se găseşte exclusiv în format ebook şi este disponibil spre descărcare, gratuit, în toate formatele uzuale pentru dispozitivele electronice de lectură.

Dacă vă place macabrul, dacă vă place literatura transgresivă, dacă vă place realul prezentat aşa cum e el, atunci cele cinci texte probabil că vă vor fi pe plac.

Din cele cinci povestiri care alcătuiesc volumul, unele au fost publicate iniţial în revistele Familia şi Suspans.ro.

Ce ai fi în stare să faci pentru iubirea vieţii tale? Cum se transformă acea iubire de-a lungul anilor? Ce ai fi în stare să faci pentru a supravieţui? Dar pentru copilul tău care nu e ca şi ceilalţi copii? Ce ai fi în stare să faci pentru încă o doză de heroină? Ce ai face pentru artă?

Despre proza lui Răzvan T. Coloja, criticul literar Marius Miheţ scria în revista Familia:

Sunt de apreciat la prozatorul orădean siguranţa cu care ştie să manipuleze discursul, felul cum solicită ambiguitatea, cum realizează o poveste de dragoste memorabilă prin simplitatea mijloacelor artistice.

Următorul roman al lui Răzvan T. Coloja se intitulează Pangeea. Toamna şi va apărea la Editura Herg Benet.

Acest articol a fost citi până acum de 2367 ori.