Atelierul scriitorilor de literatură horror (The Horror Writer´s Workshop) se va desfășura anul acesta în Transilvania

A Writers’ Retreat to Die For! Asociația Internațională a Scriitorilor și Editorilor a ales Transilvania ca destinație pentru ediția 2015 a atelierului pentru scriitori  – The Horror Writer´s Workshop.

Organizația l-a invitat pe cunoscutul autor și editor american Richard Thomas ca instructor al evenimentului ce va avea loc în perioadă 16-23 iulie, în satul Simon, Bran. “Vizita nu numai în Transilvania ci și în România, reprezintă un vis pentru un scriitor de literatură de groază. România este cufundată în foarte multe legende și povestiri ce cu siguranță ne vor hrăni imaginația și vor lasă urme pe toată durată vieții. România, în ansamblu, reprezintă o destinație obligatorie pentru toți cei care scriu ficțiune“, a declarat Tausha Johnson, directorul The Horror Writer´s Workshop, Transylvania și președintele Asociației Internaționale a Scriitorilor și Editorilor.

Membrii Asociației Internaționale a Scriitorilor și Editorilor, cu sediul în Spania, au sustinut numeroase ateliere și întâlniri de scriere în diverse teritorii din Spania, Europa și SUA. Misiunea organizației este de a conecta scriitori și editori din toată lumea și a promova plăcerea de a citi și scrie în rândul tuturor. În 2014, un purtător de cuvânt al Asociației Internaționale a Scriitorilor și Editorilor a anunțat că organizația își dorește să extindă legăturile cu România, menționând istoria, frumusețile țării, tradițiile și oamenii care vor oferi un cadru prietenos și ideal pentru toți scriitorii.

De asemenea, Asociația Internațională a Scriitorilor și Editorilor a anunțat că Richard Thomas va fi instructorul pentru ediția 2015 a atelierului de scriere. Cu peste 100 de povestiri în reviste și antoligii de top, patru romane și colaborarea cu Chuck Palahniuk îl acreditează pe domnul Thomas. The Horror Writer´s Workshop, Transylvania este cu siguranță atelierul de scriere care va oferi atât scriitorilor începători cât și celor consacrați o perspectivă semnificativă asupra genului de groază și a industriei editoriale. Organizatorii evenimentului asigură că activitățile zilnice specifice atelierelor vor fi îmbinate cu excursii în locuri istorice și cu timp suficient pentru scriere și critică. Potrivit doamnei Johnson, “Calendarului evenimentului este alcătuit din incredibile sesiuni de scriere și vizite în locuri bântuite. E posibil să nu vedem nicio fantomă, dar un lucru e sigur – toți scriitorii vor pleca cu minim un material editabil și suficientă inspirație pentru o viață întreagă.“ 

Pentru mai multe informații despre The Horror Writer’s Workshop, Transylvania, vă rugăm vizitați
www.workshopwriters.com
Contact: Tausha Johnson, Programme Director
info@workshopwriters.com
+34 727793540

Așteptăm cu nerăbdare să vă citim în Transilvania, în iulie!

Acest articol a fost citi până acum de 1287 ori.