A apărut Thriller Almanah

Publicaţia Integrame cu suspans, editată de Alias Publishing şi ajunsă la al doilea număr, îmbracă forma unui almanah. Şi nu orice fel de almanah, ci, aşa cum era de aşteptat, unul axat pe tema thriller-ului.

Aşa se face că toate careurile cuprinse în acest număr pornesc de la cele mai celebre nume ale literaturii thriller & mystery mondiale şi româneşti. Printre cele din urmă i-am recunoscut cu plăcere pe Bogdan Teodorescu, Adrian Oţoiu, George Arion, Eugen Ovidiu Chirovici, Stelian Ţurlea, Lucia Verona, Rodica Ojog Braşoveanu. Pe deasupra, în Thriller Almanah găsim proze de George Arion, Alexandru Arion, George Arion Jr., articole de Mircea Pricăjan, George Arion (unele apărute iniţial la rubrica sa de autor, Profesionistul, din Revista de suspans) şi Traian Tandin, bancuri cu poliţişti, replici din filme, spicuiri din bibliografia autorilor de suspans, o selecţie de termeni din Dicţionarul de argou al lumii interlope realizat de Traian Tandin.

O ofertă bogată, aşadar, perfectă pentru împătimiţii de integrame şi, totodată, de literatura suspansului.

Almanahul are 196 de pagini şi se vinde, la preţul de 10 lei, împreună cu un thriller în două volume apărut la editura Crime Scene. Îl puteţi găsi la chioşcurile de difuzare a presei sau îl puteţi comanda prin poştă folosind adresa abonamente@publicatiileflacara.ro.

Acest articol a fost citi până acum de 2684 ori.