A apărut numărul 4 din seria „Dublu tăiş“

Autorii care contribuie la sumar sunt Oliviu Crâznic şi Ciprian Mitocanu

Luna noiembrie aduce în atenţia cititorilor de literatură cu suspans o nouă ediţie din seria iniţiată de Ciprian Mitoceanu şi Oliviu Crâznic. În Dublu tăiş nr. 4, purtând ca supratitlu Tenebre şi stafii, îi regăsim chiar pe aceştia doi, cu două povestiri care vor face, cu siguranţă, deliciul amatorilor de fiori.

Oliviu Crâznic – Pivniţele Palatului Charron

Un preot este răpit în toiul nopţii de doi bărbaţi misterioşi şi forţat să îngrijească rănile unei tinere legate în lanţuri. Între timp, doi nobili urmăresc un căpitan englez, vinovat de viol şi abuzuri. Un Dumnezeu nemilos şi absent le poartă tuturor destinele către finalul tragic, în pivniţele unui adept al demonolatrului Conrad Lorenz. Dar poate că absenţa divinului din acel loc cumplit nu este tocmai ceea ce pare, iar intervenţia cerească îşi are forme şi motivaţii revelate doar inocenţilor…

Ciprian Mitoceanu – În pădure

Obligat de părinţi să participe împreună cu ei la excursia familială tradiţională, un adolescent descoperă terifiat că a nu ajunge la petrecerea organizată de fata iubită nu este nici pe departe cel mai rău lucru de pe Pământ. Adevăruri zac îngropate în codru ca şi în inimile noastre, iar sacrificiile pe care le fac cei dragi pentru tine pot schimba lumi, lăsând în urmă doar o mărturie şi oase…

Dublu tăiş – De citit vineri noaptea.

Profesor de istorie şi creator al apreciatei serii science-fiction Amendamentul Dawson, dar şi autor al thriller-ului Colţii, Ciprian Mitoceanu ne oferă, în acest număr special dedicat sufletelor pierdute şi locurilor bântuite, o nuveletă plină de întrebări, învăţăminte şi… spaime.

Deţinător a numeroase premii, dintre care unul european, Oliviu Crâznic, autorul romanului de succes …Şi la sfârşit a mai rămas coşmarul (un „gothic romance“ de epocă, o poveste cu vampiri medievali) şi al seriei „military space opera“ Ermengaarde Saga (povestea unei frumoase şi controversate principese, într-un univers sfăşiat de război, trădare, pasiune şi ură), ne prezintă aici o scurtă, dar intensă povestire din lumea Coşmarului, povestire în care cititorii vor regăsi încântaţi, aşa cum au solicitat în repetate rânduri, personajele îndrăgite ale romanului favorit.

Acest nou număr poate fi cumpărat la preţul de 4.99 de lei, în format e-book (ePub şi mobi), din librăria elefant.ro.

Acest articol a fost citi până acum de 1173 ori.