Andrei Călăraş la Schimb de Cărţi Bucureşti

Întâlnirea cu autorul romanului "Richter 8.9" are loc duminică, 17 noiembrie, în ceainăria "La un ceai"

În luna noiembrie Schimb de Cărți București vă așteaptă cu un invitat special: scriitorul Andrei Călăraș. Duminică, 17 noiembrie, de la ora 15:00, în ceainăria „La un ceai“ vă așteptăm la o discuție amicală și relaxată despre ce înseamnă să scrii și să publici cărți.

Cea mai recentă carte a lui Andrei Călăraș, Richter 8.9 (Nemira, 2013), îl are în centrul evenimentelor pe Alexandru Don, artist care nu mai poate picta decât în culorile depresiei, ale iubirii pierdute, ale beției și ratării. Însă, pe neașteptate, intră într-un carusel de neînțeles al groazei și minciunii, ce-l antrenează spre o cumplită descoperire sau o inevitabilă distrugere. Istoria își arată o față necunoscută, amenințătoare, ce nu lasă nici un drept la replică.

După cum știți, apreciem punctualitatea – ne vedem duminică, 17 noiembrie, la ora 15:00 cu obișnuitele cadouri și surprize. Intrarea este liberă. Puteți participa și dacă nu aduceți cărți, iar schimbul nu este permanent.

Pagina de facebook a evenimentului, aici.

Organizatorii


Revista de suspans a găzduit un interviu în exclusivitate cu autorul şi o recenzie a romanului, numindu-l „un thriller românesc de calibru“.

Acest articol a fost citi până acum de 1009 ori.