A.R. Deleanu la 27 de ani

Născut în Braşov, în 1985, Flavius Ardelean, numele din buletin al scriitorului A.R. Deleanu, a studiat management cultural, studii culturale, relaţii internaţionale şi studii europene în România şi Germania. Momentan locuieşte în Oxford, unde se specializează în managementul editurilor.

Împreună cu Petra Acker a fondat formaţia The Others, unde a activat ca baterist până la dispariţia ei, în 2009. Pe youtube se păstrează însă mai multe piese, puteţi începe audiţia cu Drama Queen.

Este colaborator al revistelor tiuk! şi Revista de suspans. A publicat proză, articole şi poezie în tiuk!SuspansEgophobiaFamiliaDilema VecheRevista de PovestiriRevista de suspansTimpul (Chişinău), Timpul (Iaşi) etc.

Recunoaşterea deplină ca prozator a primit-o odată cu publicarea romanul Îmblânzitorul apelor (Casa de Pariuri Literare, 2012), primit cu entuziasm atât de critica specializată, cât şi de publicul cititor.

Din octombrie 2012 este deţinătorul rubricii Îmblânzitorul din Revista de suspans.

Site-ul autorului este http://deleanu.weebly.com/, dar îl puteţi găsi şi pe Facebook la http://www.facebook.com/a.r.deleanu.povestitor.

Acestea fiind informaţiile seci, dar necesare pentru cei care încă nu-l cunosc, ne rămâne doar să-i urmăm colaboratorului nostru La mulţi ani superbi, fericire şi inspiraţie ascendentă!

Acest articol a fost citi până acum de 1270 ori.