A apărut romanul „Richter 8.9“ de Andrei Călăraş

Editura Nemira lansează pentru prima dată în colecţia Suspans un autor român. Richter 8.9 este al doilea roman al scriitorului Andrei Călăraş.

Alexandru Don, personajul central, nu mai poate picta decât în culorile depresiei, ale iubirii pierdute, ale beției și ratării. Însă, pe neașteptate, intră într-un carusel de neînțeles al groazei și minciunii, ce-l poate antrena spre o cumplită descoperire sau o inevitabilă distrugere. Istoria își arată o față necunoscută, amenințătoare ce nu lasă niciun drept la replică.

Combinând cu măiestrie suspansul cu trăirile interioare, descrierile cu umorul, introspecția cu dialogurile spumoase, romanul Richter 8.9 îi va ține pe cititori în alertă până la ultima pagină.

Andrei Călăraş s-a născut în 1968, la Bucureşti. Este absolvent de Medicină şi s-a îndreptat către scris destul de târziu. S-a dedicat încă de la început numai prozei, iar primul roman publicat a fost Ziua a 7-a (Ed. Abeona Press, 2010), un roman de aventuri complex pentru care a fost comparat atât cu Wilbur Smith şi Dan Brown, cât şi cu Umberto Eco. Imediat după apariţie, Editura Nemira a fost interesată în realizarea ediţiei digitale a acestui volum.

Romanul Richter 8.9 va fi lansat oficial în cadrul târgului de carte Bookfest 2013.

Un interviu cu autorul veţi putea citi în exclusivitate în numărul 8 (mai) al Revistei de suspans.

Acest articol a fost citi până acum de 1092 ori.