A apărut romanul „Ani cu alcool şi sex“ de Cristina Nemerovschi

La Editura Herg Benet a apărut romanul Ani cu alcool şi sex, continuarea controversatului Sânge satanic, de Cristina Nemerovschi.

Despre carte:

Ani cu alcool şi sex continuă nihilismul, mizantropia, ironia, revolta împotriva societăţii manelizate, reflecţiile originale, scenele necenzurate şi detaliate de sex şi umorul spumos din Sânge satanic. Romanul reia carismaticul şi controversatul personaj M., cu pasaje temporale din diferite perioade ale vieţii sale, viaţa celei “mai mişto fiinţe care a existat vreodată pe lume”. Scena întâmplărilor este când Bucureştiul, cu barurile şi cluburile în mare parte dispărute între timp, când Vama Veche, dar nu numai. În jurul lui M. gravitează atât personaje noi, la fel de memorabile, cât şi aceiaşi R., B., A. sau D. Nostalgie, răfuiala cu timpul, dorința de a păstra intacte sentimente şi fiinţe încheagă firul epic al întregii cărţi. Dur şi extrem, dar şi mai întunecat-romantic decât Sânge satanic, Ani cu alcool şi sex este atât un prequel, cât şi un sequel, lăsând cititorul avid în aşteptarea cărţii care va încheia trilogia unui nihilism actual, dezinhibat, inimitabil şi adesea autoironic.

Despre autoare:

Cristina Nemerovschi s-a născut pe 10 mai 1980 la Bucureşti. A absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti, secţia Filosofia Culturii, şi un master în cadrul aceleiaşi universităţi, încheiat în 2005 cu dizertaţia Despre natura adevărului propoziţiilor matematicii şi logicii la L. Wittgenstein. A urmat un master şi în cadrul Facultăţii de Comunicare şi Relații Publice. În perioada 2006 – 2009 a lucrat ca redactor la revista Metalhead.ro. Din 2009, este redactor al revistei EgoPHobia, unde are şi o rubrică permanentă, Cronica nihilistei. A publicat proză, filosofie, critică literară, eseuri, studii, interviuri cu personalităţi culturale în revistele EgoPHobia, Tiuk!, Ateneu, Cultura, Sisif, Fiore Magazine, Noema, Subcultura, Accent Cultural, Suspans, Playboy. Semnează şi cu pseudonimul Morgothya.

Doar în luna noiembrie, orice exemplar cumpărat din Librăria Herg Benet va purta şi autograful autoarei.

Acest articol a fost citi până acum de 1189 ori.